Szép kártya 2023, mutatjuk a részleteket!

Módosítás: Korábban tévesen jelenítettük meg itt a dátumokat, a pontos dátum 2022 Február 1.

A kellemetlenségért olvasóink szíves elnézését kérjük!

Szép kártya 2023:

Élelmiszerek vásárlására is felhasználhatók 2022. február 1-től a Széchenyi Pihenő Kártyát kibocsátók (OTP, MKB, K&H, Edenred) alszámlái.

„A vevőink a melegétel-szolgáltatás esetében már eddig is gyakran használták SZÉP kártyájukat az üzletekben, és azt reméljük, hogy az élelmiszerekre vonatkozó újabb lehetőséggel még kényelmesebbé és vonzóbbá tehetjük a vásárlást”.
Szép kártya 2022/2023 – A 781/2021. (XII.4) kormányrendelet értelmében az alkoholtartalmú folyadékok kivételével szinte minden élelmiszer megvásárolható a plasztikkártyával. Az önkiszolgáló kasszáknál nem lehet Széchenyi Pihenő Kártyával fizetni, illetve az online élelmiszer-vásárlás esetén is kizárólag a helyszínen történő fizetéskor használható ez a fizetési megoldás. Arról, hogy a franchise rendszerben üzemeltetett egyes  partnerüzletekben milyen feltételekkel fogadják el ezt a fizetési módot, a boltlánc weboldalon, illetve az érintett üzletekben érhető el bővebb tájékoztatás.

A Széchenyi Pihenő Kártya nem használható fel nem élelmiszer termékek, így egyebek mellett vegyi áru, kozmetikumok, állateledel, hűségakciós termékek, újságok, ajándékkártya, Máltai adománykártya, valamint mobiltelefon-feltöltőkártya vásárlására.

error: Content is protected !!