Site icon Hitel fórum – családi pénzügyek

VÁLTOZIK A BOLTOK NYITVATARTÁSA CSÜTÖRTÖKTŐL, ÍGY MEHETSZ VÁSÁROLNI!!! KÖTELEZŐ BETARTANI:

VÁLTOZIK A BOLTOK NYITVATARTÁSA CSÜTÖRTÖKTŐL, ÍGY MEHETSZ VÁSÁROLNI!!! KÖTELEZŐ BETARTANI:

Amikor a beoltottak száma eléri a négymilliót, új intézkedések lépnek életbe. Ezen intézkedések jelentős része védettséghez (védettségi igazolványhoz) kötött – olvasható a Magyarország Kormánya oldalon. Közölték: a kormány véglegesítette az új szabályokat tartalmazó rendeleteket. Ezek alapján:

NYERJ MOST 100 EZER FORINTOS BANKKÁRTYÁT!!! INGYENES REGISZTRÁCIÓ ITT

Hozzáteszik, hogy mivel a járvány továbbra is jelen van, ezért a fokozatos újraindítás mellett is fenn kell tartani a biztonsági intézkedéseket. Ezért egyes helyszíneken a védettség nélküli dolgozóknak továbbra is maszkot kell hordaniuk. Fennmaradnak a magán- és családi rendezvényekkel kapcsolatban 2020 novemberében elrendelt korlátozások.

A kormany.hu oldalán olvasható, hogy az oltási program előrehaladtával további döntések születhetnek majd az élet újraindítása érdekében.

A változásokról szóló kormányrendelet hétfőn reggel jelent meg a Magyar Közlönyben. A jogszabály a négymilliomodik oltás (első dózis) beadását követő napon lép hatályba.

Orbán Viktor a Kossuth rádióban péntek reggel elmondta, hogy megkezdték a lépcsőzetes újranyitást. Az erről szóló rendelet aznap délután jelent meg a Magyar Közlönyben. A kormányfő beszámolt arról is, hogy a kormány kidolgozta az újabb újraindítási lépést: várhatóan szerdán vagy csütörtökön, négymillió beoltottnál megnyitják a szolgáltatások széles körét azok számára, akiknek van védettségi igazolványuk. Az érintett szolgáltatások:

Exit mobile version