Site icon Hitel fórum – családi pénzügyek

TÓTH VERA végre megmutatta a babát! Annyira picike még de már látszik….

TÓTH VERA végre megmutatta a babát! ANnyira picike még de már látszik, hogy milyen édes kis tünemény!

Ezt írta Vera a fotó mellé:

Miközben nézem, ahogy ez a kis élet cseperedik, az elmúlt napok eseményei jutnak eszembe. Egyre jobban helyre kerül bennem egy gondolat, amit már nagyon sokszor hallottam: Hogy a halál adja meg az élet értelmét, az élet meg a halálét…hm..
Múlt év végén összegyültek a felhők és annyit bosszankodtam a gyarlóság miatt, annyit vívódtam magamban mások rámerőltetett ego harcaiban, hogy néha felemésztett.
Most pedig itt ülök, nézem ezt kis csöppöt és olvasom Ördög Nóri posztját, amiben arról ír: Most vagyunk itt, most vagyunk együtt, most kell jól csinálni… Megállok:
Amilyen ijesztő is néha az elmúlás gondolata, egyszerre olyan csodálatos érzések fognak el, mikor látom, hogy egy kicsi élet milyen védtelen és mennyire rád van utalva. Ez a valóság.. szóval… nézem ezt a pici lányt, könnybe lábad a szemem és másodpercenként, sorban, nevetve hatódom…
Istenem, hogy eltörpülnek azok a kényelmetlen érzések, nevetséges semmikké válnak a lelketlenek, mennyivel többet ér az, hogy itt vagyunk egymásnak, hogy táplálunk egy új reményt, hogy tervezünk, hogy jók akarunk lenni… és csak telnek a percek, megragad a pillanat, nyugalom és babaillat árasztja el a szobát, én meg hagyom magam, hadd éljem… eközben a baba teste elernyed a vállamon…érzem, mindketten biztonságban vagyunk… #vigyázunkrád #kicsilány #valódi #érzések #igazak #jók

Exit mobile version