Több milliós pénztámogatás jár családoknak, hitel felvétel nélkül is megkaphatják!

Több milliós pénztámogatás jár családoknak, hitel felvétel nélkül is megkaphatják!

Ekkora költözési támogatást még SOHA nem adtak! 7 millió forint készpénzben és nem csak családoknak és házaspároknak adják, hanem egyedülállóknak is!!!! Tudnivalók itt >>>

7 millió forintos költözési támogatás egyedülállóknak, 19 millió forint családoknak! Holnap már jelentkezhetsz érte! Bármelyik magyar családnak él a lehetőség! Egy vagyont fizetni méghozzá gyorsan ha ide költözöl a családoddal, pároddal, vagy akár egyedül >>>> 

FELNŐTTEKNEK 7 MILLIÓ FORINTOT FIZETNEK FEJENKÉNT, CSALÁDOKNAK KÖZEL 19 MILLIÓ FORINTOT FIZETNEK KI KÖLTÖZÉSI TÁMOGATÁSKÉNT! NOVEMBER 30-TÓL ÉL A LEHETŐSÉG BÁRMELYIK MAGYAR CSALÁDNAK!ÖNKORMÁNYZATI AJÁNDÉKPÉNZ! EGY VAGYONT FIZETNEK HA IDEKÖLTÖZÖL, AKÁR EGYEDÜLÁLLÓ VAGY, AKÁR CSALÁDOS!! ITT A TÁJÉKOZTATÓ >>>

Egy vagyont fizet minden odaköltözőnek a festői svájci falu!
Nagyon sokan vándoroltak el, a mára már alig 240 fős településről, ezért az önkormányzat ajándékpénzzel szeretne családokat csábítani a faluba.

1300 méter magasan fekszik Svájcban Albinen falucska , kitűnő hegyi levegővel és csodálatos kilátással a Rajna-völgyre, emellett még alig 6 hat kilométerre van egy igen egy ismert termálfüdő.

A 24.hu cikkéből kiderül, hogy pár nap múlva fog dönteni a falucska önkormányzata egy új rendeletről, november 30-án döntenek arról, hogy minden a faluba költöző felnőttnek 25 ezer svájci frankot fizetnének,, míg a gyerekek után 10-10 ezer svájci frank járna. Ha egy négyfős családdal számolunk, akkor 70 ezer frankot, azaz mintegy 18,7 millió forintot kapnának a falu önkormányzatától.-írja az nlcafe.hu.

Természetesen vannak feltételei is ajándék pénznek, , akik oda.költöznek, azoknak venniük vagy építeniük kell egy legalább 200 ezer frankos , azaz 50 millió forintos házat, és nem költözhetnek el tíz éven belül a faluból.
Azért választotta ezt a költséges módot a falucska, már csupán 240-en élnek a településen, már az iskola is bezárt. A település vezetője azzal érvel, hogy ez a döntés befektetés lesz a jövőbe, mert egy része majd megtérül az odaköltöző családok révén.

error: Content is protected !!