Több megyére adtak ki riasztást !Hatalmas égszakadás jön !2 cm-es jégdarabokra hívja fel a figyelmet a meteorológiai szolgálat, amihez 70 km/órás szél társul !

Több megyére adtak ki riasztást !Hatalmas égszakadás jön !2 cm-es jégdarabokra hívja fel a figyelmet a meteorológiai szolgálat, amihez 70 km/órás szél társul !

Óriási esővel és viharos széllel tört be egy hidegfront az országba

Csapadékos napok jönnek lehűléssel

Pénteken borongós időre, több helyen esőre, záporokra készülhetünk, egy-egy zivatar délkeleten alakulhat ki. Az északias szél élénk, erős marad, északnyugaton, északkeleten viharos lehet. Délutánra mindössze 6-18 fokig melegedhet a levegő, hidegebb nyugaton lesz. Szombaton marad a túlnyomóan felhős, borongós idő, napközben többfelé készülhetünk esőre, záporokra, este már kevesebb helyen. Továbbra is élénk, nyugaton erős lehet az északias szél. A minimumok 2-7, a maximumok nyugaton 5-9, máshol 10-17 fok között alakulnak.

Vasárnap délen és a Dunántúlon többfelé, másutt helyenként valószínű további csapadék, eső, záporok formájában. Élénk, helyenként erős lökések kísérik az északias szelet. Hajnalra 3-8 fokig hűl le a levegő, napközben 9-17 fok várható.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye Jel Fok Esemény

Leírás

Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Győr-Moson-Sopron megye Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t. Vas megye Hirdetés

Jel Fok Esemény Leírás Széllökés A várt legerősebb széllökések meghaladhatják a 70 km/h-t.

OMSZ: 2019-04-11 05:05 (03:05 UTC)

Szöveges figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2019.04.11. csütörtök éjféligMa délutántól elszórtan, főként az ország délkeleti felében valószínűek zivatarok. Az északi szelet az Alpokalja és a Zemplén térségében időnként viharos (60-75 km/h) lökések kísérhetik.

error: Content is protected !!