Titokban temették el Gesztesi Károlyt! Így néz ki a sírja:

Titokban temették el Gesztesi Károlyt

Csütörtök délután teljes titokban, a szűk család és a legközelebbi barátok jelenlétében temették el a hétvégén elhunyt Gesztesi Károlyt Budakalászon, a Csalogány utcai temetőben.

Gesztesi Károly fejfájáról a Hot magazin Facebook-oldala tett közzé egy fényképet, amely a délután két órakor kezdődő temetésen készült. “Viszontlátásra az Úr napján” – olvasható a színész fejfáján. Halála után ezekkel a szavakkal búcsúzott tőle Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója és vezető lelkésze is.

A Hit Gyülekezete a temetés után közleményben számolt be a szertartásról, amelyen Németh Sándor mellett Pajor Tamás lelkész, előadóművész is búcsúbeszédet mondott. A jelenlévők egy-egy szál fehér virágot helyeztek el a koporsón.

Korábban az Index is megírta, hogy az 56 éves korában elhunyt Gesztesi Károlyt szűk családi körben helyezik végső nyughelyére. A színészt a Vígszínház Házi Színpad nevű stúdiójában búcsúztatják majd hétfőn este.

Eszenyi Enikő színházának eseménye nem nyilvános, a rajongók, illetve azok, akik nem kaptak meghívót a búcsúztatóra, ezzel egy időben virággal és gyertyagyújtással róhatják le kegyeletüket a Vígszínház Pannónia utcai oldalán.

error: Content is protected !!