Tetőcsere és szigetelés : Elfogadták!!! Most akár 3 millió is adnak!!!

Tetőcsere és szigetelés : Elfogadták!!! Most akár 3 millió is adnak!!!

3 milliós támogatás 2022

Itt a 3 milliós támogatás, elfogadták!!! A családok már igényelhetik is!!! Tetőcserére is.
Lázba hozta a családosokat a 2021. januárjától 2022 végéig igényelhető, 3 millió forintos vissza nem térítendő otthonfelújítási támogatás. Ez természetes, hiszen ki ne tudna találni otthonában olyan munkálatokat, melyeknek „itt lenne már az ideje”? Túl régóta záródik rosszul a bejárati ajtó, évek óta hiányzik a klíma és már egy teljes körű festés sem ártana?
Mikor nyújtható be a felújítási támogatás igénylése?

Még mielőtt nagy hévvel nekilátnánk a papírmunkának, érdemes átolvasni a támogatás feltételrendszerét, amelyet a 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet tartalmaz.

Általánosságban elmondható, hogy a támogatás a munkálatok befejeztét követően, az utolsó munkálat számlájának kifizetését követően 60 napon belül igényelhető. A kérelmet a beérkezés időpontját követően 30 napon belül a beérkezés sorrendjében bírálja el a Magyar Államkincstár.
3 milliós támogatás 2022 : feltételek

Ha minden feltételnek megfelelünk és az utolsó munkálat számláját is a kezünkben tartjuk, érdemes nulladik lépésként tanulmányozni a kitöltési útmutatót. Ez tartalmazza, hogy pontosan hogyan kell kitölteni az igénylőlapot és hogy milyen dokumentumokat szükséges összegyűjteni az igényléshez.


error: Content is protected !!