Site icon Hitel fórum – családi pénzügyek

SENKI NEM LÁTOGATJA ANTAL IMRE SÍRJÁT..EZ LEHET AZ OKA!!! FELHÁBORÍTÓ…

SENKI NEM LÁTOGATJA ANTAL IMRE SÍRJÁT..EZ LEHET AZ OKA!!! FELHÁBORÍTÓ…

Se egy szál virág, se látogató nincs Antal Imre sírjánál. A híres nevettető ma lenne 84 éves. Volt kollégái szerint egykori barátja, Jenei József dolga lenne gondozni a sírt, de ha ő nem teszi, majd összefognak ők.

– Azt gondolom, ez mutatja azt, mi vár ránk: mindenki addig él, amíg beszélnek róla, pedig alig egy évtizeddel a halála után még illenék vele foglalkozni – mondta Csonka András, aki Antal Imre műsorvezető társa volt az RTL Klub Szeszélyes című adásában.

– A legkedvesebb emlékem maga a gyerek- és tinédzserkorom, amikor Imre ezer színben és szerepkörben tündökölve szórakoztatott minket a televízióban. Intelligens és művelt ember volt, és én erre a zsenire szeretnék emlékezni. Az utolsó néhány éve valóban igen méltatlan volt hozzá, a betegsége sok kellemetlenséget okozott neki, csak az árnyéka volt önmagának. Egy ilyen képességű embernél nehéz volt azt nézni, hogy egy pár mondatos összekötő szöveget képtelen megjegyezni, rengetegszer kellett felvennünk ezeket a részeket, mire sikerült. Megtisztelő volt vele dolgozni, de nem erre akarok emlékezni – mondta Csonka András az Antal Imrével való közös munkájáról a Borsnak.

Reviczky Gábor, a komikus egykori munkatársa a lapnak elmondta, hogy Antal Imre egykor zseninek számított a szakmában.

Exit mobile version