KÖZMUNKÁSOK FIGYELEM >>> SOKAKNAK ÉRKEZETT ROSSZ HÍR! RENGETEG HELYEN VÉGLEG VÉGE LESZ A KÖZMUNKÁNAK!

KÖZMUNKÁSOK FIGYELEM >>> SOKAKNAK ÉRKEZETT ROSSZ HÍR! RENGETEG HELYEN VÉGLEG VÉGE LESZ A KÖZMUNKÁNAK!

KÖZMUNKÁSOK FIGYELEM >>> SOKAKNAK ÉRKEZETT ROSSZ HÍR! RENGETEG HELYEN VÉGLEG VÉGE LESZ A KÖZMUNKÁNAK ÉS MEGSZŰNIK A MUNKANÉLKÜLI SEGÉLY IS!

MEGSZŰNIK A KÖZMUNKA ! – VÉGE A KÖZMUNKÁNAK! NAGYON KOMOLY SZIGORÍTÁSOK JÖNNEK!SOK HELYEN MEGSZŰNIK A KÖZMUNKA ! – VÉGE A KÖZMUNKÁNAK! NAGYON KOMOLY SZIGORÍTÁSOK JÖNNEK! KÖZFOGLALKOZTATOTTAK FIGYELEM!!!!

OSSZÁTOK MEG >> 40 milliárd a közfoglalkoztatottak munkaerőpiaci átvételére.A kormány negyvenmilliárd forintos programot indítannak érdekében, hogy minél több közfoglalkoztatottat vegyenek át a piaci munkaadók. Lázár János elmondta: jelenleg 216 ezer közfoglalkoztatott van, a cél, hogy számuk a következő öt évben 100 ezerre csökkenjen.

Mint elmondta, jelenleg 37 ezer olyan üres állás van, amelynek betöltéséhez nem szükséges szakképzettség. Rengeteg olyan álláshely van Magyarországon, amit könnyedén be lehetne tölteni közmunkában dolgozóknak, de sajnos a tapasztalat az, hogy a legtöbben belesüppedtek a Közmunka “kényelmébe” nem akarnak váltani, nem akarnak a piaci szférában dolgozni, mert ott nyilván jóval nagyobbak az elvárások, teljesíteni kell!Varga Mihály szerint ugyanis ma 33 ezer olyan, szakképzettséget igénylő munkahely van Magyarországon, amelyeket közmunkásokkal fel lehetne tölteni, a rendszer átszabása ezt tenné lehetővé.

Most a kormány elkezdett egy olyan rendszer működtetésén gondolkodni, ami ösztönöznék a cégvezetőket, munkaadókat, hogy közmunkást vegyenek fel álláshelyikre.Ha ők is kapnak egyfajta ösztönzést arra, hogy a közmunka programból válasszanak maguknak munkaerőt, akkor sikeres lehet a program. Sok közmunkást ki rúghatnak idén.

error: Content is protected !!