Örömhír! Jön Majka és Dundika harmadik gyereke!!! Nagyon várják…

Örömhír! Jön Majka és Dundika harmadik gyereke!!! Nagyon várják…

Majka és Hornyák Hajnalka 2010 óta elválaszthatatlan páros, annak ellenére, hogy eleinte az ismerősök sem hittek a románc tartósságában. Szerelmük mégis kiállta az idő próbáját, aminek gyümölcse 2 gyönyörű gyermek. Marián 2011-ben született, Olivér pedig 2016-ban látta meg a napvilágot. A híres Marcus Mágustól pedig megtudtuk, hogy egy harmadik baba is esedékes a jövőben!

Marcus Mágus lassan húsz éve foglalkozik az ezotériával és annak misztériumaival, ezért felkértük, hogy vessen kártyát a rapper-műsorvezető és gyönyörű barátnője jövőjéről.

Azt kérdeztük, hogy az esetleges kísértések ellenére együtt maradnak-e, és hogy bővül-e a család a jövőben?

Marcus ezeket olvasta ki a tarot és cigánykártyákból:

– Álmokkal, tervekkel kapcsolatban nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor összejöttek, mind a ketten nagy rizikót vállaltak. Hajnalka a biztos élete után belement egy bizonytalan helyzetbe. Amikor együtt beköltöztek a közös otthonukba Péternek nem volt túl rózsás az anyagi helyzete. Úgy látom nagy hitele lehetett, de a tehetségének és a szerencsének is köszönhető, hogy ezt hamar vissza tudta fizetni. Azt mutatja a kártya, hogy folyamatosan lesznek sikeres munkái mind szakmailag, mind anyagilag. A központi kártyán külföldi utazást látok. Rengeteget rágódhat, agyalhat mostanában ezen a műsorvezető, hogy merjen-e kockáztatni és maga mögött hagyva mindent a családjával együtt szerencsét próbáljon-e Európán kívül.

Az a kártyák szerint is biztosnak látszik, hogy a népszerű páros együtt marad jóban-rosszban, ami nem is meglepő. Ahogy mindenkinél, náluk is sok volt a súrlódás az évek alatt, de eddig is elsimítottak minden vitát, és Majka szerint a szerelem lángja még ennyi idő után sem hunyt ki a kapcsolatukból.

De jön-e újabb baba, és ha igen, mikor? Marcus Mágus szerint Majka mondja majd ki az utolsó szót a kérdésben:

– Igazából mindketten szeretnék, hogy bővüljön a család. Érdekes, hogy náluk nem mutatja a kártya, hogy mikorra várható a harmadik baba, de úgy látom, hogy mindenképpen jönni fog. Péteré lesz a végső szó, hogy kimondja, most van itt az ideje a harmadik gyermeknek.

Ahogy a Blikk is megírta korábban, a párostól nem áll messze egy harmadik gyermek gondolata:

– Sokat gondolkoztunk, beszélgettünk Petivel egy harmadik gyerekről, de bevallom őszintén, olyan jó, hogy napról napra nagyobbak a fiúk. Nem kizárt persze a családbővítés, én mindig is nagyon vágytam egy kislányra. – mondta Dundika.

Dundikának még néhány óvó tanácsa is van a jövőre nézve:

– Nagyon jól tudnak együtt élni, csupán Hajninak arra hívnám fel a figyelmét, hogy ne engedje, hogy egy idősebb nő beleszóljon a kapcsolatukba. Mindenképpen kerülje el ezt a hamis, pletykálkodó nőszemélyt, mert ez nagyon megkeserítheti a kapcsolatukat! – olvassa ki a kártyákból Marcus Mágus.

error: Content is protected !!