Site icon Hitel fórum – családi pénzügyek

Orbán Viktor nem mer kimenni az utcára Október 23-án

Orbán Viktor október 23-án messze elkerüli a DK utcára vonulását

Idén október 23-án úgy tűnik Budapest az ellenzéké és a diákoké lesz, míg Orbán Viktor egy vidéki városban mond beszédet.



Helyi, választókerületi szinten lesznek megemlékezések október 23-a alkalmából, de a kormánypártok idén nem tartanak központi ünnepséget – írta a Magyar Nemzet, amelyben Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója nem tért ki arra, melyik városban tartja kihagyhatatlan beszédét Orbán Viktor.

A hvg.hu kérdésére Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azonban megerősítette, hogy lesz Orbán-beszéd idén is, de ezúttal nem Budapesten.


A miniszterelnök 23-án a zalaegerszegi Mindszentyneum ünnepélyes átadásán fog beszédet mondani – tudatta a lappal.

A zalaegerszegi Mindszentyneum több más kiállítás mellett a Mindszenty József bíboros, esztergomi érsek – aki 25 évig volt Zalaegerszeg plébánosa – életéről és életművéről szóló élményalapú történeti kiállításnak ad majd otthont, de helyet kap benne egy 120 fő befogadására alkalmas konferenciaterem is.



Orbán Viktor tavaly október 23-án Orbán Viktor a Civil Összefogás Fórum (CÖF) által tartott békemenet után mondott beszédet, két éve pedig a nemrég elhunyt Wittner Máriával, 56-os szabadságharcossal emlékezett október 23-a évfordulójáról.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció árnyék-miniszterelnöke korábban már bejelentette, hogy demonstrációt tart október 23-án, és erre készülnek a tanárok, valamint a diákok is.

Exit mobile version