Nem igaz, hogy Szeptember 17-től igényelhető a 2,5 milliós mindenkinek alanyi jogon járó pénz támogatás!!! Oszd meg, hogy másokat ne verjenek át!!!

Nem igaz, hogy Szeptember 17-től igényelhető a 2,5 milliós mindenkinek alanyi jogon járó pénz támogatás!!! Oszd meg, hogy másokat ne verjenek át!!!

Kamu a 2,5 millió forintnyi támogatás >>> EZ NEM IGAZ >>>

A HÍRT A HIRTURI.BLOGSPOT.COM OLDALRÓL VETTÜK ÁT AMI NEM IGAZ ….

A KEDVES OLVASÓK MEGTÉVESZTÉSÉÉRT ELNÉZÉST KÉRÜNK MINDENKITŐL >>>

Kihirdették!!! Szeptember 17-től igényelhető a 2,5 milliós mindenkinek alanyi jogon járó lakásfelújításra fordítható támogatás >>>

Biztosan Ön is hallott már arról, hogy 2018 szeptemberétől 2,5 milliós támogatásra jogosult minden Magyarországon élő, magyar állampolgár. Eddig a pontos részletekről nem esett szó, de most végre kihirdették az igénylés pontos idejét és helyszínét. NEM pályázatról van szó, tehát MINDENKINEK jár. Ezért kérünk szépen minden olvasónkat, hogy egy megosztással értesítsék ismerőseiket a lehetőségről, amiről tényleg mindenkinek tudnia kell.

A Hazai Hatékonyság 2.0 nevet kapó támogatás 2018. szeptember 17-től, hétfőtől igényelhető meg, egy a korábbinál sokkal egyszerűbb formanyomtatvány segítségével a helyi önkormányzatoknál. Mindössze egy személyigazolvány és egy bankszámla szükséges hozzá. A lakóépület korszerűsítésére fordítható támogatás 14 munkanapon belül kiutalásra kerül – nyilatkozta a MEHI szóvivője. A támogatás igénylésének további feltétele, hogy a megvalósítás 2 éven belül megtörténjen – hangsúlyozta ki a sajtóreferens. Minimum 400 ezer lakás korszerűsítésben fog tudni segíteni az állam, az előzetes felmérések alapján. Egyelőre úgy néz ki, hogy minden igénylőnek bőven fog jutni a keretből.

A MÉASZ szakmai partnere, a Magyar Energiahatékonysági Intézet márciusi reprezentatív lakossági felmérése a felújítási terveket és szándékokat vizsgálta, amely szerint a háztartások 24%-a korszerűsítene a következő 2 évben. A MÉASZ számítása szerint, amennyiben ezen háztartásoknak csak a fele végezne el egy komplex felújítást a jelenleg egy új építésnél minimálisan elvárt “CC” energetikai szintig, akkor már 2018-ban is több, mint 39.000 darab korszerűsített lakás, és legalább 106,5 Mrd forintnyi nettó beruházási érték jönne létre, továbbá mintegy 9.900 főnyi többlet-foglalkoztatás realizálódna 2016-hoz képest. Mindemellett 20,3 milliárd forintnyi államháztartási többletbevétel is keletkezne – még a javasolt ÁFA-visszatérítés mellett is – a teljesen számlás teljesítéseknek és a plusz foglalkoztatásból eredő befizetéseknek köszönhetően.

A lakásállományok fejlesztésének beindítása számokban: A javaslat megvalósításával az előzetes felmérések és becslések alapján a következő 2 év alatt összesen több, mint 410 ezer otthon korszerűsödhet, amely eddig nem látott mértékű energetikai megújulást hozhatna. Ha számodra is hasznos információkat tartalmazott a cikk, kérlek oszd meg ismerőseiddel is!

A támogatásnak mindössze annyi feltétele van, hogy Magyarországon élő magyar állampolgárok vehetik igénybe. Nincs szükség önerőre. A helyi önkormányzatoknál kell kitölteni és beadni az igénylőlapokat. 

Legyetek kedvesek osszátok meg, hogy minél többen tudjanak róla, hogy ez nem igaz!

error: Content is protected !!