Nagyon súlyos balesetet szenvedtünk és a vétkes egy szó nélkül tovább hajtott! Keressük a fehér Porsche Panamerat! Kérlek szépen, aki teheti egy megosztással segítsen nekünk!

Nagyon súlyos balesetet szenvedtünk és a vétkes egy szó nélkül tovább hajtott! Keressük a fehér Porsche Panamerat! Kérlek szépen, aki teheti egy megosztással segítsen nekünk!

Vasárnap délután (2018. szeptember 9-én) nagyon súlyos balesetet szenvedtünk, amikor is Ercsi felől mentünk Százhalombatta irányába a 6-os főúton a délutáni órában (16:30 körül) a munkatársammal.

Az egyik bekötőútról szinte a semmiből elénk vágódott egy személygépjármű. Hogy elkerüljük az ütközést, irányt változtattunk és lesodródtunk az úttestről.  A vétkes még lassítani sem lassított és egy szó és segítségnyújtás nélkül tovább hajtott. A helyszínelő rendőrök elmondása szerint Isteni csoda, hogy ‘ennyivel’ megúsztuk és túléltük a balesetet, de azt hozzá kell tennem, hogy úgy vágtak ki bennünket az autóból a tűzoltók. Őszintén mondom, hogy még rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen borzalmas lehet egy ilyen eset…Az autóra tisztán emlékszünk, mert egy nagyon különleges darab, egy fehér Prosche Panamera volt. Ha valaki esetleg felismeri az első 3 betű alapján a fehér Panamerat, kérem azonnal hívja a rendőrséget!Köszönöm azoknak, akik vették a fáradtságot és megálltak – segítettek, vagy segíteni akartak.Kérlek titeket osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson!

Ha valaki felismeri az autót, kérem hívja a 06-1-421-1800-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. Köszönettel:Teremi Klára

error: Content is protected !!