Fázol? Mutatjuk melyik nap tér vissza a 20 fokos meleg! Sokan nem fognak örülni! >>

Fázol? Mutatjuk melyik nap tér vissza a 20 fokos meleg! Sokan nem fognak örülni! >>

Tudja mikor lesz ismét 20 fok nappal?

Vasárnap Baján 24,4 fokig emelkedett a hőmérséklet. A nyárias időnek egy hidegfront vetett vétet, de a hét második felében lassú felmelegedés következik, így ismét kellemesen alakul a hétvége időjárása.

Kedd éjszak jobbára erősen felhős lesz az ég, a délkeleti országrészben eső, zápor is várható. Hajnalban északon, északkeleten viszont már szakadozottá válik a felhőzet, és akkorra a csapadék is a legtöbb helyen megszűnik. Az északnyugati, északi szelet időnként élénk lökések kísérik. A hőmérséklet hajnalban általában 1 és 6 fok között alakul.

Kedden a nap nagy részében erősen felhős lesz az ég, de időnként elvékonyodik, majd késő délutántól északnyugat, nyugat felől felszakadozik, estétől csökken a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. Az északnyugati, északi szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul.

Szerdán napos időre számíthatunk kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szelet élénk, néhol erős lökések kísérik. Éjszaka -3 és +4, nappal 9 és 14 fok között alakulnak a hőmérséklet szélsőértékei.

Csütörtökön napos időre számíthatunk fátyol- és gomolyfelhőkkel. Csapadék nem lesz. Az északnyugati szelet többfelé élénk lökések kísérik. Az éjszakai minimum 0 és -5, a nappali maximum 11 és 16 fok között várható. Benedek meghozza a meleget, folytatódik a felmelegedés a hétvégén is.

Pénteken túlnyomóan napos időre számíthatunk fátyol- és gomolyfelhőkkel. Csapadék nem várható. Az északias szél helyenként élénk lesz. Éjszakai a hőmérséklet -3 és +4 fok közé süllyed, nappali 14 és 19 fok közé emelkedik.

A hétvégén még ennél is melegebb lehet, szombaton helyenként 20 fokig emelkedik a hőmérséklet.

error: Content is protected !!