Most érkezett a hír : Váratlan hirtelenséggel hunyt el a közismert magyar főorvos!

Most érkezett a hír : Váratlan hirtelenséggel hunyt el a közismert magyar főorvos!

Most kaptuk a szomorú hírt, hogy Dr. Szepes Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gasztroenterológiai Osztály főorvosa, 51 évesen elhunyt.

Így búcsúztak tőle :

Búcsú Dr. Szepes Attila főorvos úrtól

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Dr. Szepes Attila, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gasztroenterológiai Osztály főorvosa életének 52. évében váratlan hirtelenséggel elhunyt.

Dr. Szepes Attila 1967. március 13-án született Szegeden. 1992-ben végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel, ahol pályakezdőként az I. számú Belgyógyászati Klinikán kezdte meg orvosi hivatását. 1997-ben szakorvosi képesítést szerzett belgyógyászatból, majd 1999-ben gasztoenterológiából.

A belgyógyászati szakma valamennyi subdisciplinájának területén gyakorlatot szerezve klinikai orvosként, majd a belgyógyászati szakvizsga megszerzését követően egyetemi tanársegédi kinevezést nyert. Szakmai érdeklődése a gasztroenterológia, a diagnosztikus és operatív endoszkópia, az ultrahang diagnosztika, valamint az epeúti motilitás zavarainak területe. Kiemelkedő szakmai és vezetői munkájának köszönhetően 2006-ban egyetemi adjunktusi kinevezést nyert.

Az endoszkópia területén szerzett tapasztalatai és vezetői gyakorlatának eredményeként endoszkópos ultrahang laboratórium vezetője lett, majd 2006-ban vezető helyettesi megbízást kapott a gasztroenterológiai betegellátás diagnosztikus és terápiás alapját képező endoszkópos és ultrahang laboratóriumban. 2009. február 1-től haláláig a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gasztroenterológiai Osztályát vezette osztályvezető főorvosként.

error: Content is protected !!