Megszületett Harry herceg és Meghan Markle gyereke!!! Cuki fotók:

Megszületett Harry herceg és Meghan Markle gyereke!!! Cuki fotók:

Hétfőn megszületett Meghan Markle és Harry herceg első gyermeke, akiről azt is elárulták, hogy kisfiú.

„Ez a legcsodálatosabb érzés, amit valaha el tudtam képzelni”

– mondta Harry újságíróknak délután, akiken keresztül megköszönte mindenkinek a támogatást, és hogy együtt izgultak velük. A kisfiú 3200 grammal jött világra. Meghan és a gyermek is jól vannak, egészségesek. Harry megerősítette, hogy még nem döntöttek a gyerek nevéről.

A hercegi pár április elején létrehozott azért egy külön Instagram-oldalt is, ahol követni lehetett azt a néhány információt, amit megosztottak magukról. Az Instagram egyébként már az indulásakor rekordot döntött: mindössze hat óra alatt egymillió rajongót gyűjtött össze. Itt hozták nyilvánosságra a gyermek születését is.

A Buckingham-palota később bejelentette, hogy a kisfiú helyi idő szerint 5 óra 26 perckor jött világra, csak vártak a bejelentéssel.

A Buckingham-palota hétfőn délután adott ki arról szűkszavú közleményt, hogy Meghan Markle reggel vajúdni kezdett. Harry herceg felesége teljes titokban tartotta eddig a szülés körülményét, sem a gyerek neve, sem a kiírt dátum, sem pedig a kórház neve nem volt nyilvános információ. Az első közleményből sem derült ki sokkal több, csak az, hogy Harry herceg is ott volt mellette.

error: Content is protected !!