Mindenki kap Karácsonyra Erzsébet-utalványt! ITT A LISTA KIK KAPNAK >>>

Mindenki kap Karácsonyra Erzsébet-utalványt! ITT A LISTA KIK KAPNAK >>>

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Nem csak a nyugdíjasoknak jár az Erzsébet-utalvány! Nézze meg, ön kaphat-e!

A nyugdíjasok biztosan kapnak Erzsébet-utalványt karácsonyra 10 ezer forint értékben!

A katonák is kapnak Erzsébet-utalványt karácsonyra – 42 ezer forint értékben. Simicskó István Hódmezővásárhelyen, a Zrínyi Miklós laktanyában tartott állománygyűlésen azt is mondta, mindent megtesznek azért, hogy a határt védő rendőrök és katonák legalább az ünnep egyik felét otthon tölthessék.

A postások is kapnak 65 ezer forint utalványt! A Magyar Posta kommunikációs osztálya megkeresésünkre arról tájékoztatott, a munkavállalók jelentős része a postai szakszervezetekkel történő megállapodás alapján kap juttatást. Mint írták, nem prémiumról van szó. A juttatást a postai munkavállalók túlnyomó többsége megkapja, a premizált munkakört betöltő munkavállalók kivételével. Úgy tudjuk, 40 ezer forint értékű utalványt még karácsony előtt megkapnak a postások, majd a maradékot december 31-ig juttatják el hozzájuk. Információink szerint a Posta Paletta étkezési utalványáról van szó, amit ételfogyasztáson, illetve fogyasztásra kész étel vásárláson felül valamennyi élelmiszer vásárlására használható fel.

Jó hír, hogy nem kell Adóbevallás az utalványok után! Az adóhatóság hangsúlyozta: a juttatásban részesülő nyugdíjasokat az utalványokkal kapcsolatban semmilyen közteher – sem személyi jövedelemadó, sem más – nem terheli. Az ilyen típusú juttatás után a közterheket a kifizetőnek, ebben az esetben az államnak kell megállapítania, bevallania és megfizetnie, a közteher a kifizetőt terheli – közölte a NAV.

ITT A TELJES LISTA KIK KAPNAK >>> NÉZD MEG ITT!

error: Content is protected !!