Még a héten menjetek el a körzeti orvoshoz, mert ezzel az igazolással Májustól 350 ezer forintot kaptok!

Még a héten menjetek el a körzeti orvoshoz, mert ezzel az igazolással Májustól 350 ezer forintot kaptok!

Még a héten menjetek el a körzeti orvoshoz, mert ezzel az igazolással Májustól 350 ezer forintot kaptok! Ezt a kormányrendeletet minél, előbb nyomtassa ki, mert ha ön is rajta van ezen a listán , akkor több, mint 350 ezer forintot jelenthet egy összegben!

Friss hírek

A legtöbben csak azért nem kapták meg, mert nem igényelték! Ha rajta van a listán garantáltan megkapja a pénzt!!!! Feltétlenül tájékozódjon, minél előbb:

MOST 352 EZER FORINT TÁMOGATÁST KAPHAT KÉSZPÉNZBEN EGYETLEN IGAZOLÁSSAL! SŐT VAN AKINEK IGAZOLÁS NÉLKÜL IS JÁR!SZÁZEZREKET KERESHET HA IGÉNYLI EZT AZ ELLÁTÁST! NAGYON SOK EMBERNEK JÁRNA, DE NEM IS TUDNAK RÓLA! CSAK EGYETLEN IGAZOLÁS KELL HOZZÁ!
Egy nagyon régóta létező lehetőségre kedvezményre szeretnénk felhívni a figyelmet, mely minden évben sok sok embernek jelent sok tízezer forint plusz jövedelmet! Sajnos még mindig nagyon magasra tehető azoknak a száma, akik nem tudnak a lehetőségről, ezért nem is igénylik, pedig járna nekik az évi közel 80 ezer forintos támogatás!

VAN, AKINEK ORVOSI IGAZOLÁS NÉLKÜL IS JÁR!

Orvosi igazolás nélkül veheti igénybe a személyi kedvezményt az, aki rokkantsági járadékban vagy fogyatékossági támogatásban részesül. Az ideiglenes igazolásokat évente kell beszerezni, a végleges állapotot nem kell újra igazoltatni.
MEKKORA ÖSSZEGRŐL VAN SZÓ?

Ez a kedvezmény Önnek 2024-ben havonta 7500,-Ft-ot jelent, vagyis minden hónapban ezentúl ennyivel több nettó fizetést kap! Ha kicsit utánaszámol, akkor ez egy év alatt 90,000 forint plusz fizetést jelent, ami sajnos a mai viszonyok között majdnem egy 13. havi fizetés!

Nézze a BNO kódját! – pénz lehet benne! Lényegesen többen vehetnék igénybe a súlyosan fogyatékosok adókedvezményt, mint ahányan ezt az elnevezésből gondolnák. Teljes lista és kódok itt >>>

error: Content is protected !!