Már nem titok! Ezzel a milliárdos férfival van együtt Sarka Kata! És van egy óriási és durva csavar is a történetben! >>>

Már nem titok! Ezzel a milliárdos férfival van együtt Sarka Kata!

És van egy óriási és durva csavar is a történetben! >>>

Budapest — Nincs sok értelme a titkolózásnak, Sarka Kata egyre gyakrabban tűnik fel B. István társaságában.

Olvasóriporterünk legutóbb az osztrák–magyar határnál lévő hotelben fedezte fel egy társaságban a vállalkozót és az üzletasszonyt. A párost először tavaly szeptemberben, Bécsben fotózta le egy olvasónk, a napokban pedig egy gyerekhotelben látta együtt a párt a Blikk olvasója. Először a Story magazin írta meg, hogy Sarka és a férfi között több lehet barátságnál. Úgy tudjuk, B. István egyben Hajdú, Sarka férjének egykori barátja, legalábbis korábban jó viszonyt ápoltak egymással.

Bárhol össze lehet velük futni, és azon sem kell meglepődni, ha fogják egymás kezét – tudtuk meg Sarka egy közeli barátnőjétől.

Tavaly nyár végén kerültek közelebb egymáshoz és szerettek egymásba. A férfi rengeteget segített neki, amikor Kata elbútorozott otthonról – tette hozzá a barátnő. Karácsonykor a Facebookon vallotta be Hajdú Péter, az előző év nehéz volt számára, mert bizalmasa elárulta, és válságba jutott a házassága.

error: Content is protected !!