Majkának váratlanul le kellett mondania fellépéseit … Beteg, rossz hírt közöltek róla:

Majkának váratlanul le kellett mondania fellépéseit … Beteg, rossz hírt közöltek róla:

A rapper összesen nyolc bulit volt kénytelen lemondani, ugyanis olyan kezeléseket kap, amik után nem énekelhet – írta meg a life.hu.

A Blikk is beszámolt arról egy hónapja, hogy Majkának komoly hangszálproblémái akadtak. Már akkor tudni lehetett, hogy orvosi segítségre lesz szüksége a probléma megoldásához, úgy tűnik azonban, hogy a kezelések elhúzódnak. Majka egyik rajongójának válaszolt közösségi oldalán, ebből derült ki, hogy még mindig nincs teljesen rendben.

Sajnos különböző kezelések miatt néhány bulit ki kellett venni a naptárból. Aznap mikor megkapom nem lephetek fel. Nem csak Sárospatak, összesen 8 helyszín amitől sajnos el kellett búcsúzni, de igyekszünk mindent pótolni . Ezzel sajnos nem tudunk mit csinálni ..:( sorry” – írta Majka a kommentben.

A rapper egyébként vasárnap az EFOTT-on jó hangulatú koncertet adott, rajongói közül azonban többen vannak, akik óvatosságra intik. Azt írták, hogy inkább legyen elég ereje ahhoz, hogy visszamondja a fellépéseket, minthogy az egészségét tegye kockára.

error: Content is protected !!