Majka szomorú bejelentése: „A hír sajnos igaz” !!! Orvosi kezelésre van szükség!!!

Majka szomorú bejelentése: „A hír sajnos igaz” !!! Orvosi kezelésre van szükség!!!

Majka is megerősítette a hírt, miszerint hangszálgyulladás miatt kénytelen lemondani a héten esedékes koncertjeit.

Mint arról a Blikk is beszámolt, Majka hangszálproblémákkal küzd: a közösségi oldalára feltöltött videójában beszélt arról, hogy az elmúlt napokban túlerőltette a hangszálait. Tegnap a vizsgálati eredményekből kiderült, hogy a rapper hangszálgyulladásban szenved, és az orvosai kérésére le kell mondania a héten esedékes fellépéseit, azaz a szerdai dunaújvárosi, valamint a vasárnapi tatabányai koncertjét. A hírt most Majka is megerősítette a közösségi oldalán. A bejegyzésben azt is elárulta, hogy a turné jövő héten folytatódik, tehát június 21-én Keszthelyen már színpadra állhat. Az elmaradt fellépéseket igyekeznek pótolni.

„A hír sajnos igaz, a mai dunaújvárosi és a vasárnapi tatabányai koncert betegség miatt elmarad. Akik követtek, tudjátok, hogy hetek óta hangszálproblémákkal küzdök, a tegnap esti lelet alapján hangszálgyulladás miatt – kifejezetten orvosi kérésre – a hétre egyeztetett valamennyi fellépést lemondtunk…

A szervezőket még este értesítettük, köszönöm a korrektségüket. A turné jövő héttől (jún. 20.) folytatódik, az elmaradt koncerteket igyekszünk pótolni!” – írta Majka a Facebook-oldalán, ahol rajongók százai kívánnak neki mielőbbi gyógyulást.

error: Content is protected !!