Magyarországon egy átlag dolgozó 303 ezer forintot visz haza! Te is ennyit keresel??? Röhej…Osszátok meg >>>

Magyarországon egy átlag dolgozó 303 ezer forintot visz haza! Te is ennyit keresel???

Röhej…Osszátok meg >>>

Ezen csak nevetni tudunk! A KSH legfrissebb adatai szerint, ma Magyarországon, egy átlag dolgozó, 303 ezer forintot visz haza! – Kérem nyomjon egy lájkot vagy egy megosztást az, aki NEM KERESI meg Ezt a bizonyos 303 ezret!

Ez nettóban 201 500 forintot jelent. Mivel az infláció 2,5 százalékos volt, ez azt jelenti, hogy a reálkereset 9,2 százalékkal emelkedett, legalábbis a KSH szerint.

Szintén ők állítják, hogy az állami szférában 15,2 százalékos volt az emelkedés, míg a vállalkozásoknál 10,6 százalékos. A közmunkások bére 3 százalékkal emelkedett, ami azt jelenti, hogy 54 300 forintból kell(ene) megélniük egy hónapban.

A bruttó átlagkeresetek a pénzügyi, biztosítási tevékenység gazdasági ágban voltak a legmagasabbak, náluk 574 100 forint a havi átlag. A legrosszabbul – a közmunkásokat leszámítva persze – szokás szerint a humán-egészségügyi, szociális ellátás területén dolgozók jártak, nekik bruttó 179 800 forintból kéne kijönni valahogyan. Ami a közmunkásokat illeti, ők egy hónapban 54 300 forintból kell, hogy kijöjjenek – ez a nettó bérben egy év alatt 3,2 százalékos növekedést jelent, ami minden csoport közül a legkisebb emelkedés.

error: Content is protected !!