Ma este ( 2018.09.25-én ) Telihold, amely az Őszi napéjegyenlőség jegyében, mindent megmozgató hatalmas energiával érkezik – Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel >>>

Ma este ( 2018.09.25-én ) Telihold, amely az Őszi napéjegyenlőség jegyében, mindent megmozgató hatalmas energiával érkezik – Oszd meg, kedveld, hogy minden kívánságod teljesülhessen ma éjjel >>>

Telihold és elengedés az Őszi napéjegyenlőség jegyében szeptember 25 – szeptember 27

Temperamentumos napok, melyeken a tüzes energiáknak köszönhetően növekszik a feszültség, ez könnyen vezethet robbanásveszélyes helyzetekhez, összetűzésekhez. Vigyázzatok mert a belső feszültség és az elhamarkodott cselekvés könnyen balesetveszélyes helyzetbe sodorhat benneteket. Azonban pont ez az energia kiválóan alkalmas arra, hogy saját ügyeitek intézésében előrelépéseket tegyetek.

A megnövekedett belső feszültség miatt, ajánlott ezeken a napokon kirándulni, futni, vagy bármilyen más testmozgást végezni, hogy energiátok ne dühkitörésben jelentkezzen. Ha ezeken a napokon vesztek részt versenyeken, nagyon jó segítő energiákat kaphattok. A szexuális energiák is elszabadulnak, szenvedélyesek, és bizony hajlamosakká válhattok flörtölgetésre is. Válságban levő kapcsolatokban jobb vigyázni ezeken a napokon, mert könnyen szakításhoz vezető veszekedésre kerülhet sor.

Ezt a mostani teliholdat azért is nevezzük megtisztító Teliholdnak, mert kiváló alkalom arra, hogy megtisztítsuk Önmagunkat minden kételytől, aggódástól és más visszahúzó, gátló tényezőtől. Ideje, hogy visszanyerjük önbizalmunkat! Tartsunk testi-lelki-szellemi megtisztulási rituálét, mert most, az augusztus végi Telihold időszakában 09.25. estétől – 09.27. estéig nagyon intenzív hatással bírnak a meditációk, az imák, a spirituális-mágikus szertartások.

A következő módszer rendkívül egyszerű, habár nem jelenti azt, hogy egyszersmind könnyű is.

1. Fogj egy papírt, és írd fel rá sorban egymás alá mindazt, amit el akarsz engedni. Ez lehet múltbeli esemény emléke, egy kapcsolat, egy rossz munkahely, egy lehúzó “barátság” (innen ismered fel a mérgező barátságokat), egy adósság – mindet írd fel.

2. Amikor a Hold fennen ragyog az égen (ha felhő takarja sincs gond, a Telihold ettől még hat), gyújts egy gyertyát, és sorra olvasd fel a listád elemeit: “a fény által elengedlek xyz, köszönöm a tanítást, most utadra bocsátalak”

3. Minden egyes tételnél érezd és lásd, ahogy a gyertya lángja elégeti és a Telihold magába szívja

4. Égesd el a papírt, a hamvait húzd le a wc-ben (a Hold a Víz elemhez tartozik)

5. Másnap ébredj úgy, hogy megszabadultál a blokkoktól és bármilyen új lehetőség adódik élj vele! Mozdulj, cselekedj, mert ez a Te életed és senki se élheti helyetted!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

error: Content is protected !!