Ma délután megvettük az ikrek születésnapi ajándékait, majd az Interspar parkolóban minden oda lett. 2 kisgyermek születésnapját tetted tönkre! Mégis milyen „ember” vagy? Könyörgöm segítsetek megtalálni a tettest! OSSZÁTOK

Ma délután megvettük az ikrek születésnapi ajándékait, majd az Interspar parkolóban minden oda lett. 2 kisgyermek születésnapját tetted tönkre! Mégis milyen „ember” vagy? Könyörgöm segítsetek megtalálni a tettest! OSSZÁTOK

Ma délután 2018.11.30-én 14 óra után olyan dolog történt velünk, amire soha életemben nem gondoltam volna. Teljesen össze vagyunk törve. Nem fér a fejünkbe hogy létezhetnek ilyen embernek’ nevezett élőlények…

Egész nyáron csak rohantunk, kőkeményen dolgoztunk 2 munkahelyen is, próbáltuk megteremteni az ikreink születésnapi ajándékaira valót…Végre volt 2-3 szabad óránk, ezért elmentünk az Aréna Plázába és megvettük a 2 csodás gyermekünk ajándékait és a nagymama kérésére a vérnyomásmérőjét is, amire tényleg hatalmas szüksége lenne, mert folyamatosan ingadozik a vérnyomása és napjában többször kellene mérni, füzetben vezetni. Gyógyszert is szed rá…. .

Mielőtt hazamentünk volna az ajándékokkal, még beszaladtunk a Görgey Artúr téren lévő Intersparba néhány apróságért. Alig töltöttünk bent 20 percet, mire kiértünk ez a látvány fogadott bennünket:

Miután nem sikerült neki/nekik kifeszíteni az ajtót, betörték az ablakot és mindent elvittek. Tamáska első gyermekkerékpárját, a verdás távirányítós autót, Esztikém barbiházát,a vérnyomásmérőt, de még a vacsorához vásárolt díszeket, kiegészítő eszközök mellett még a műanyag poharakat is. Esélyünk sincs új ajándékokat venni….soha nem volt még olyan születésnapja az ikreknek, hogy ne kapjanak valamit. Vettünk nekik 50 db lufit is, de ezek az aljas embernek nevezhető rablók még azokat is elvitték, egy pléden és az autó alapvető tartozékait kivéve, teljesen kipucolták a csomagteret.

A kamera felvételek alapján a rendszámot nem sikerült megtudni, de teljesen lesötétített kb 10 éves 3-as BMW kombival száguldott el a két tettes egy hatalmas kék-fehér BMW matricával az oldalán. Azt gondolom, hogy ilyen kevés létezhet az országban, ezért könyörögve kérek minden jóravaló embert, hogy aki felismeri a leírás alapján az autót hívja a legközelebbi rendőrkapitányságot. 

Bízunk benne, hogy van még esély visszaszerezni a gyermekeink ajándékait, ezért kérünk szépen mindenkit, hogy ossza meg az esetet.
error: Content is protected !!