JÖN A HÓ! MEGJÖTT A LEGFRISSEBB ELŐREJELZÉS! EZEN A NAPON ÉRKEZIK AZ ELSŐ HÓ! >>>

JÖN A HÓ! MEGJÖTT A LEGFRISSEBB ELŐREJELZÉS! EZEN A NAPON ÉRKEZIK AZ ELSŐ HÓ! >>>

A hosszúra nyúlt jó idő után lassan fel kell készülnünk arra, hogy jön a hideg. Az előrejelzések szerint november második fele már nem sok jót tartogat.

November második felében már inkább a tél irányába változhat az időjárás – olvasható az előrejelzésekben. Az éjszakák fagyosak lehetnek, és napközben is körülbelül 5-10 fok közötti maximumok jöhetnek, hegységeinkben pedig akár az első hó is lehullhat.

Íme a rövid távú előrejelzés :

Hétfőn délelőtt a pára, köd fokozatosan feloszlik, de helyenként még maradnak tartósan ködös tájak. A napsütést kisebb felhősödés zavarhatja, csapadék nem várható. Délután helyenként, főleg északkeleten és nyugaton még maradhatnak ködfoltok, másutt kissé felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, csapadék nem alakul ki. Mérsékelt, kissé élénk lesz a délkeleti, déli szél. Kora délután 14, 20 fok várható.

Az időjárás emberi szervezetre gyakorolt hatásairól itt olvashat

Kedden helyenként tartósan megmarad a köd, másutt több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. Megélénkül a délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 14, 19 fok között alakul.

Szerdán kisebb területeken megmarad a reggelre képződött köd, másutt változóan felhős lesz az ég, számottevő csapadék nem alakul ki. Változó irányú szél lesz. 12, 17 fokra melegszik a levegő.

Csütörtökön kisebb területeken megmaradhat a reggelre képződött köd, másutt kissé felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A keleti szél mérsékelt lesz. 10, 15 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Pénteken kisebb területeken megmaradhat a reggelre képződött köd, másutt kissé felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A szél mérsékelt lesz. 10, 15 fokra számíthatunk.

Szombaton kisebb területeken megmaradhat a reggelre képződött köd, másutt kissé felhős lesz az ég, több órára kisüt a nap, csapadék nem várható. A szél mérsékelt lesz. 9, 14 fokra számíthatunk.

error: Content is protected !!