Lázár 7 évesen daganattal küzd!! Segíts 1 Megosztással!!!

Gyermekemnek 2015.11.29.-én életmentő műtétet hajtottak végre Debrecenben. Sajnos nem tudták maradéktalanul eltávolítani, mivel a kisagy és a nyakcsigolya közé van ékelődve. A szövettan rosszindulatú daganatot állapított meg.

Budapesten a Tűzoltó utcai II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán megkezdték a kezeléseket, közben kiderült az is, hogy a gerincén is daganat van.
Kapott 30 alkalommal sugárkezelést és folyamatosan kapja a kemoterápiát. Mozgásában korlátozott, segítséggel tud öltözni és járni is.

2016. októberben csontvelő-transzplantációra volt szükség, nagyon kemény napok következtek. Transzplantáció után sterilszobára volt szükség fél évig, speciális étrendre és nagyon sok fertőtlenítőre.

2017 július: Kisfiam jelenleg étvágytalan, bárányhimlő miatt augusztusban kezdi a védőoltásokat megkapni, amikért fizetni kell majd. Fogászati kezelések következnek, szemészet, és a járása miatt kivizsgálás a Bethesda kórházban.

2017.10.29.: A Bethesda kórházba a lába fejlesztésre szorul, kezelő orvosa heti két alkalommal, gyógytornát írt elő. Hiába ragasztjuk a szemét szemtapasszal, nem áll központba a szemgolyó. Segítséggel öltözködik még mindig. Sajnálatos módon, nem biztos hogy lesz haja, az őssejt transzplantáció miatt. Étvágya nincsen még most sem.

2018.03.09.:
A kisfiú szemüveget kapott, látása miatt. Gyógytornára heti két alkalommal járnunk kell. Bőrgyógyászatra kell mennünk mert kiütések jelentek meg a bőrén a sok gyógyszertől. Nagyon fáradékony. Óvodába keveset járunk, sajnos mert gyenge az immunrendszere és minden betegséget össze szed.

Utolsó MR felvételen sok ciszta jelent meg a heg körül, az orvosok azt mondták remélhetőleg fel fog szívódni.

2018.05.15.: Éves kontroll Budapesten, a vizsgálat eredménye, a sugárkezelés roncsolta a pajzsmirigyet, ezért alulműködés alakult ki.

2018.09.22.:

A kis fejében a ciszták jelenleg is ott vannak és nem .múlnak el sajnos! Jelenleg is beteg, mert immunrendszerre nulla, így mindent összeszed hamar. Járása nem stabil, nagyon inog és sokszor elesik!

A legnagyobb bajunk most, a téli tüzelőanyag. Nem tudjuk mi lesz, nincs rá pénzünk!

Szeretném kérni, hogy támogassák kisfiam gyógyulását, mivel nagyon nehéz anyagi körülmények között élünk. Nagyon kérem, hogy segítsenek nekünk és minden segítségért nagyon hálásak vagyunk. (Lázár édesapjának levele, 2019.01.02.)

LÁZÁRT ÖN IS KÖZVETLENÜL TÁMOGATHATJA, HOGY A BETEGSÉG ÁLTAL MEGNÖVEKEDETT KIADÁSOKAT A CSALÁD KÖNNYEBBEN TUDJA ELŐTEREMTENI.

FIGYELEM! Az átutalt összeget célzott adományként kezeli a Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány, és az adományozott teljes összeget az önök által támogatott családhoz továbbítjuk! KÖSZÖNJÜK A CSALÁD TÁMOGATÁSÁT!

Szeretne segíteni?

Több támogatási lehetőség közül is választhat.
Megtalálja a számára legkényelmesebb módot a segítségnyújtáshoz.

  • Banki átutalás

    Bank: Erste Bank
    Bankszámlaszám: 11993001-02325172-10000001
    Közlemény: Lázár 647

error: Content is protected !!