KÖZMUNKÁSOK, MUNKANÉLKÜLIEK FIGYELEM! 220 EZRES FIZETÉSÉRT JELENTKEZHETTEK MOST! ÚJ ÁLLÁSLEHETŐSÉG KÖZMUNKÁSOKNAK IS >>>

KÖZMUNKÁSOK, MUNKANÉLKÜLIEK FIGYELEM! 220 EZRES FIZETÉSÉRT JELENTKEZHETTEK MOST! ÚJ ÁLLÁSLEHETŐSÉG KÖZMUNKÁSOKNAK IS >>>

GYORS KÉPZÉS, TISZTESSÉGES FIZETÉS !- ez amit az állam add

Itt vannak a legfontosabb tudnivalók

Akár havi félmilliót is kereshet ha stabil munkaerő! (pótlékokkal együtt)  Igaz, nem egyszerű. Összetett bérezési rendszer van!

220 ezer forintos fizetés, éjszakai- és készenléti pótlék, túlóraszolgálat, cafeteria, amely évente 200 ezer forint lehet, lakhatási támogatás, ruhapénz, utazási kedvezmény és kedvezményes mobiltarifa is.

A képzést eredményesen teljesítők a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

 Ami biztos:

  • a képzés első két hónapjában a modulzáró vizsgáig bruttó 150 000 Ft/hó munkabér,
  • a vizsga sikeres letétele után, a hivatásos szolgálati jogviszonyba lépés napjától

bruttó 220 300 Ft/hó alapilletmény.

Plusz pénz jár  a nyelvvizsgákért, összesen maximum 38 650 forint.

Plusz éjszakai pótlék is jár,  teljesített óránként a rendvédelmi illetményalap 0,5 százaléka.

Készenléti pótlék  a rendvédelmi illetményalap 0,25 százaléka.

Teljesítményjuttatás is van.

Jár a túlórapénz, illetve szabadnapot kaphatunk helyette ha inkább ezt kérjük.

Az illetmény egyébként négyévenként emelkedik.

A rendőri életpályamodell bevezetésével  magasabb iskolai végzettség, illetve szakképzettség megszerzését követően magasabb beosztásba történő kinevezés lehetősége is biztosított.

Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a

Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába

Járőrtárs

beosztás betöltésére

 A pályázatra cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgárok jelentkezését várjuk.

 

A felvételt nyert pályázók 6 hónapos időtartamú moduláris képzésben vesznek részt, amelyet követően – sikeres vizsga esetén – őr-járőrtárs rész-szakképesítést (OKJ 51 861 03) szereznek. A résztvevők a képzés első két hónapjában munkaviszonyban állnak, majd a második hónap végén – sikeres modulzáró vizsga letétele esetén – a Készenléti Rendőrség hivatásos állományába 12 hónap próbaidő kikötésével kerülnek kinevezésre.

A beosztásban ellátandó feladatok:

Az őr-, járőrtárs rész-szakképesítéssel rendelkező hivatásos állományú járőrtársak a Határvadász Bevetési Osztályok feladatainak ellátásában vesznek részt.

 

A pályázati felhívás teljes anyaga, illetve a szükséges dokumentumok letölthető csatolmányként érhetőek el.

Aki határvadász szeretne lenni, itt tájékozódhat

Az i***gális mi***ciós nyomás növekedése miatt a kormány augusztus 10-én döntött arról, hogy háromezer új rendőrrel növelik a határvadászszázadok létszámát. Ezzel összefüggésben el is indult szerdán az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) határvadász-toborzó Facebook-oldala.

Papp Károly országos rendőrfőkapitány szerdán sajtótájékoztatón jelentette be, hogy szeptember elsején kezdi meg a toborzást a rendőrség a többi között a megyei és a járási kormányhivatalok, valamint a pályaorientációs iskolák bevonásával, de felhasználják a közösségi média nyújtotta lehetőségeket is.

Az ORFK szerda délután arról tájékoztatta az MTI-t, hogy elindult a határvadászok toborzására létrehozott rendőrségi Facebook-oldal, az érdeklődők a :www.facebook.com/hatarvadaszkepzes címen tájékozódhatnak és tehetik fel kérdéseiket a képzésről. Emellett a már korábban elindult :twitter.com/police_hu oldalon is találhatnak információkat.

A rendőrség a 06-80-203-983-as, ingyenesen hívható telefonszámon is tájékoztat a határvadászképzésről

Mindezeken túl a rendőrség internetes oldalán egy új aloldal is megjelent szerdán, www.police.hu/a-rendorsegrol/hatarvadasz-kepzes címen az érdeklődők megtalálják a pályázati felhívás teljes anyagát, a jelentkezési lapot, a szükséges dokumentumok listáját, valamint a kizáró okokat is.

error: Content is protected !!