Jó hír családoknak: Februártól Előbb jön a családi pótlék!!!

Előbb jön a családi pótlék!!! >>> előbb kapják meg a pénzt a családok!!! Friss bejelentés!!!

Már 2019 Februártól előbb jön a pénz!!!

– ITT A BEJELENTÉS! Érinti a fizetés, a családi pótlék, a szociális segély, a gyes, a gyed, a gyet és egyéb pénzek utalását is! Minden banknak, még a legapróbbnak is kötelező lesz csatlakozni hozzá, így többé nem lesznek különbségek, bármilyen utalásnak maximálisan 5 másodperen belül teljesülnie kell!

Ezek fantasztikus hírek mindenkinek >> előbb fog érkezni a fizetés, a családi pótlék, a gyes, a gyed, a szociális támogatás és minden egyéb, ami komoly segítséget jelenthet a nehéz időknek!

2019.-től jöhet Magyarországon az azonnali utalás. Ezt pedig minden banknak kötelező lesz bevezetni – mondta el Bartha Lajos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi infrastruktúrák igazgatója a FinTechRadar konferenciáján, kedden.

De hogyan is működik majd a gyakorlatban >>>>>

Alapjaiban meg fog változni a magyar bankolás és egy olyan komplex pénzmozgás indul be, amiről Magyarország és a magyar emberek eddig álmodni sem mertek. Sokszor sokmindennek gátat szab. hogy 1-2 napot is várni kell arra, hogy az egyik bankszámláról a másik bankszámlára megérkezzen a pénz. Így meg ez a fizetéseknél a családi pótléknál és az egyéb családtámogatási ellátásoknál is, ami sokszor nagyon zavaró tud lenni, ha sürgősen van szükségünk a pénzre.

error: Content is protected !!