Kiszivárgott kit választott Jákob Zoltán a Nagy Ő-ben – Hatalmas botrány a műsorban!

Kiszivárgott kit választott Jákob Zoltán a Nagy Ő-ben – Hatalmas botrány a műsorban!

Kiszivárgott kit választott Jákob Zoltán a Nagy Ő-ben – Hatalmas botrány a műsorban! Jákob Zoltán tegnap este kiválasztotta azt a két nőt, akik közül vasárnap már csak egy nyerheti el szívét. A műsort még nyáron forgatták, így már megindult a találgatás vajon ki is lesz a vasárnapi kiválasztott. A Reddit-en is elindultak a találgatások. Sokan azt állítják, hogy Betti lesz a befutó a Nagy Ő szívébe. Mindezt egy Tiktok élő live alapján állítják a szemfüles nézők.

( Friss hírek )

A tegnap esti műsorban legnagyobb meglepetést Emőke kiesése jelentette, akivel két forró randija is volt, és fantasztikusan érezték magukat. Ezzel együtt Enikő számára is véget ért a játék, akiben ugyancsak sok a szomorúság és a csalódottság.

„Mérhetetlenül csalódott és szomorú vagyok. Én őszinte vagyok, azt hittem, hogy a TOP-2-be Emőkével fogok bekerülni. Ahogyan nyilatkozott, ahogyan viszonyult hozzám… azt hittem, ettől jobb a kapcsolatunk, vagy bensőségesebb.” – mondta Enikő.

„Szerintem Nati fogja megnyerni a játékot, mert valóban a 20 éves lányok viszik el a pálmát, akik pimaszul visszabeszélnek.” – mondta a 47 éves csinos nő, akinek minden az arcára volt írva, akárcsak Emőkének.error: Content is protected !!