Site icon Hitel fórum – családi pénzügyek

Jön az online oktatás??? Ingyen osztják a Laptop-ot és a számítógépeket, így tudod igényelni:

Jön az online oktatás??? Ingyen osztják a Laptop-ot és a számítógépeket, így tudod igényelni:

Egyszeri vásárlási kedvezménnyel. A pályázat során lehetőség van garanciális asztali számítógépek, monitorok és laptop készülékek beszerzésére is. A támogatás piaci értéke maximum 300 ezer forint.

KIK PÁLYÁZHATNAK?

Pályázatainkon való részvételnél minden induló vállalkozásnak, cégeknek, egyéni vállalkozóknak, egyesületeknek, alapítványoknak, nonprofit szervezeteknek, intézményeknek, önkormányzatoknak, és magánszemélyeknek szeretnénk támogatást nyújtani, a pályázati forrásainkat maximálisan felhasználni.


A pályázat jogalapja: Társadalom digitalizációja, állampolgárok és szervezetek digitális megjelenésének a támogatása és technológiák népszerűsítése és eszközökhöz juttatása
A pályázatban való részvétel pályázati díjhoz kötött!
Előirányzott támogatás: 99 db támogatható pályázat
Pályázatok feldolgozása: beküldési sorrendben
Pályázatok kiértékelése: záródátumot követő 15-30 munkanapon

Jelen pályázati kiírásra kizárólag magyar adóazonosító jellel és magyarországi lakóhellyel rendelkező, nagykorú természetes személyek nyújthatnak be pályázatot.

Kérjük a pályázóinkat, hogy  legyenek szívesek bemutatkozást és tevékenységüket is bemutatni, mert azon kívül semmit nem tudunk a pályázóról, amit a pályázati anyagában megoszt velünk. Ezért ha a pályázó elfelejti bemutatni a tevékenységet, cégét, alapítványát, vagy a kedvezményezettjét akkor mi egyszerűen nem tudjuk értelmezni a benyújtott pályázatát. Ezért határozottan megkérünk minden pályázót arra, hogy a pályázati adatlapjáról legalább a bemutatkozást ne felejtse le!

A döntés, a támogatás odaítélése több tényezőtől is függ. Függ a beérkezett pályázatok számától, függ attól, hogy pontosan milyen  szolgáltatásra pályázik és függ a beadott pályázatok minőségétől, annak egymáshoz történő viszonyulásától.

Pályázati nyereményekből előre meghatározott mennyiség áll rendelkezésre ezeket mindenképpen kiosztjuk.

Tablet eszköz támogatás

Az eszközökhöz partnereinktől és pályázati felajánlásból jutunk hozzá. Az eszközök garanciálisak, minden esetben teszteltek, így a kedvezményezett pályázóink működőképes eszközhöz jutnak hozzá. Az egységesített pályázati adatlapon válassza ki, hogy részt vesz-e az Ingyen eszköz támogatásban. Jelentkezni itt lehet: https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat/

Exit mobile version