INGYEN INTERNET ORSZÁGOSAN ELÉRHETŐ! MINDENHOL HASZNÁLHATÓ BÁRMELYIK TELEFONNAL, SZÁMÍTÓGÉPPEL, LAPTOPPAL ÉS TABLETTEL IS!

INGYEN INTERNET ORSZÁGOSAN ELÉRHETŐ! MINDENHOL HASZNÁLHATÓ BÁRMELYIK TELEFONNAL, SZÁMÍTÓGÉPPEL, LAPTOPPAL ÉS TABLETTEL IS!

MUTATJUK HOGYAN ÁLLÍTHATOD BE!

Internetezzen szabadon az ország legnagyobb lakossági WiFi hálózatán!
UPC Wi-Free szolgáltatásunknak köszönhetően kábelinternetes, UPC Mobilos valamint UPC Mobilinternetes ügyfeleink már otthonukon kívül is szabadon netezhetnek az ország számos pontján. A kábelnetes háztartásokba kihelyezett eszközök által alkotott, vezeték nélküli hálózat biztonságos, és teljesen független az ügyfelek saját, otthoni Wi-Fi-hálózatától.

A UPC Wi-Free előnyei:
díjmentesen használható,
a nyílt Wi-Fi hotspotokkal ellentétben biztonságos,
egyszerre 3 mobileszközt is csatlakoztat egy azonosítóval,
egyszeri beállítást követően automatikusan csatlakozik a hálózathoz,
spórolhat mobilinternet adatforgalmával és a költségekkel,
külföldön több millió belföldön több, mint 500 000 díjmentes csatlakozási pont érhető el,
egyszerűen online lehet otthonától távol is.

Mi szükséges hozzá?

UPC Wi-Free
azonosító és jelszó
Regisztráljon díjmentes szolgáltatásunkra és állítsa be UPC Wi-Free jelszavát. UPC Mobilos ügyfeleink regisztráció nélkül is használhatják Wi-Free hálózatunkat >>

WiFi-képes mobil eszköz (laptop, okostelefon, táblagép)
A UPC Wi-Free hálózathoz bármilyen WiFi-képes eszközzel kapcsolódhat.

A vezeték nélküli kapcsolat beállítása az eszközön.
Kattintson ide, és megmutatjuk, miként állíthatja be a UPC Wi-Free kapcsolatot eszközein.

UPC Wi-Free hálózat beállítása
A UPC Wi-Free szolgáltatás használatához szükség van egy UPC Wi-Free jelszóra, amelyet a My UPC Profil regisztrációt követően állíthat be magának. My UPC Profil felhasználói nevével és Wi-Free jelszavával pedig azonnal csatlakozhat a UPC Wi-Free elnevezésű vezeték nélküli hálózatra. Amennyiben Ön rendelkezik UPC Mobil előfizetéssel, lehetősége van My UPC regisztráció nélkül használni Wi-Free hálózatunkat.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Ön tulajdonában álló kábelmodem által megosztott Wi-Free hálózatra nem tud csatlakozni, mert az eszköz minden esetben a privát hálózatot részesíti előnyben.

A UPC Wi-Free szolgáltatás használatához először a Wi-Fi-kapcsolatot kell beállítani készülékén. Ezt a műveletet elegendő egyszer elvégeznie, mivel készüléke a későbbiekben automatikusan csatlakozik majd, ha elérhető UPC Wi-Free hálózatot érzékel.

error: Content is protected !!