“Rákot diagnosztizáltak” – így tudta meg, Bangó Margit a szomorú hírt…

“Rákot diagnosztizáltak” – így tudta meg, Bangó Margit a szomorú hírt…

Bangó Margit több súlyos betegséggel is megküzdött már életében.

Az egyik alkalommal mikor tüdőembóliát kapott egy külföldi útjáról hazatérve, ennek köszönhetően, az orvosi vizsgálat során így időben egy még nagyobb bajt is észrevettek a szervezetében.

„A kétezres évek elején jöttem haza egy amerikai turnéról, amikor a repülőn tüdőembóliát kaptam. Hajnalban vitt a mentő a kórházba, Tinám is ott volt velem. Miután jobban lettem, akkor derült ki, hogy nemcsak az van, hanem más is: rákot diagnosztizáltak. De a Jóisten annyira szeretett, hogy megmentett!” – mesélte el drámai történetét Bangó Margit, a Star Magazinnak.

Felépülése alatt szerettei jelentették számára a legnagyobb támaszt, és persze ott volt benne az is, hogy rengeteg mindent szeretne még megélni és megtenni.

„Egy halálos betegnek a legnagyobb gyógyír a szeretet, ez persze igaz a többi kórságra is. A család és a rajongók támogatása és a törődése mindenekfelett gyógyír. Sok mindent átéltem, de elterveztem: legalább húsz évig szeretnék még élni, hogy képes legyek fellépni és boldogítani az unokáimat”mondta a roma származású énekesnő.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy szerettei között is ki volt az a különleges személy, akiből a legtöbb erőt tudta merítette gyógyulásához.

„A nyáron egy hetet külön voltunk, de rengetegszer beszéltünk telefonon. Aggódott értem, hogy bevettem-e a gyógyszereimet, ettem-e rendesen. Kis Tinám az őrangyalom és az éltető erőm.”

error: Content is protected !!