BANGÓ MARGITOT ÚJRA MEGTÁMADTA A SÚLYOS BETEGSÉG! SAJNOS KÖZEL A …

BANGÓ MARGITOT ÚJRA MEGTÁMADTA A SÚLYOS BETEGSÉG! SAJNOS KÖZEL A …

Friss! Bangó Margitot újra megtámadta a súlyos betegség. “Rettegek a kemoterápiától és a kopaszságtól!” – Egy szívecskével és egy megosztással támogassuk őt és mutassuk meg neki, hogy mellette állunk!

Közel a műtét…

Egy ideje úgy tűnt, hogy Bangó Margit véglegesen kigyógyult a rákból, amelyet először 15 éve diagnosztizáltak nála. Ám nemrég újra csomókat találtak a mellében.

Bangó Margit nemrégiben még igencsak ráijesztettek rajongóikra, hiszen felmerült, hogy kiújult az énekesnő melldaganata. Ugyanis Bangó Margitnál 2003-ban mellrákot diagnosztizáltak, és bár ebből a betegségből, úgy tűnt, kigyógyult, most úgy látszik, mégis kiújult a gyilkos kór.

Kétszer voltam teljesen kopasz, kemoterápiára jártam, 6 hónapos kórházi kezelésen vettem részt. Imádkoztam is: “Istenem, nem engedheted meg, hogy megint ugyanez visszajöjjön” A Kossuth-díjas művésznő ezt üzente mindenkinek: Én csak azt szeretném üzenni mindenkinek, hogy éljen meg minden percet, szeresse a családját és barátait. Ne bánjon meg semmit amit tett, és éljen a mának, hisz az élet olyan rövid…!

error: Content is protected !!