Friss! Hétvégén megérkezik a zord tél – erre készülj:

Friss! Hétvégén megérkezik a zord tél – erre készülj:

Tart az enyhe idő, a hét elején még nem kell hideg időre készülnünk, ám a hét vége felé már reggeli fagyra is számíthatunk.

A hétfő reggeli köd után, amely lassan oszlik fel, enyhe, napos idő következik. A hőmérséklet 13 és 20 fok között alakul, eső nem várható, a Dunántúlon élénk, nyugaton, északnyugaton erős lesz a délies szél.

Kedden ismét párásan, ködösen kezdődik a reggel, amelyet nyugaton erősen felhős, néhol napos idő követ. Délutántól nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Napközben 12-20 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szerdától lehűlés várható, többfelé feltámad a szél. Hajnalban kisebb esőzések várhatóak, a Dunántúlon gyengén, máshol változóan felhős lesz az ég.

A hét második felében hidegebb lesz, hajnalban fagyok várhatóak. Szombaton a legmagasabb hőmérséklet 10 fok körül alakulhat. Csapadék nem várható, néhol megnövekedhet az északkeleti szél.

Itt a pontos előrejelzés!Ezen a napon kezdődik az idei tél. A meteorológusok szerint március végéig is kitarthat..

Ez vár ránk a következő hónapokban.

Egy híres könyvből egy román numerológus megfejtette a várható időjárást.

A HIRTELEN FAGY MÉG NOVEMBERBEN MEGÉRKEZIK

A numerológus szerint a nagy fagy november 21-én érkezik, és eltart december 30-ig. A december faggyal indít, 2-án és 3-án enyhülni fog az idő, 5-én jó időre számíthatunk, de hideg lesz, 6-án, 7-én és 8-án érkezik a hó. 9-én felhős lesz az idő, 10-én és 11-én nagyon hideg lesz, 12-én erős szélviharra kell számítani, 13-án, 14-én és 15-én lesz részünk szélben, fagyban és egy kis melegben is.

VIHAR ÉS FAGY, MÉG KARÁCSONYKOR IS

Ezután készüljünk a legrosszabbra! Viharos, nehéz időjárásban lesz részünk. Karácsonykor és Szilveszterkor sem számíthatunk másra. December 17-én sok hó esik.

December 18-án viharra és sok hóra kell felkészülnünk, ezt három napos faggyal fűszerezik meg az égiek, de a legnagyobb fagyra 20-a és 25-e között kell számítani. December 27, 28 és 29 sok hóval érkezik, 30-án és Szilveszter napján jobb időre számíthatunk.

JANUÁRBAN JELENTŐS HÓESÉS

Január 1-én és 2-án tiszta lesz az ég, 3-tól 5-ig fagyra, havas esőre kell számítani. Január 6-a kemény faggyal érkezik, ami az egész hónapban kitart.

Január 18-án és 19-én masszív hóesésre kell számítani, 20-a, 21-e, 22-e és 23-a intenzív hideggel érkezik, szélben is részünk lesz, 24-én ismét hó és szél köszönt ránk, 26-tól 31-ig kemény fagyban lesz részünk.

FEBRUÁRBAN TOVÁBBI KEMÉNY HAVAZÁSOKRA

Február 1-e és 5-e között fagyra, de tiszta időre számíthatunk, 6-ától 8-ig hóra és szélre kell számítani, 9- és 12-e között megenyhül az idő, 13-án és 14-én felmelegszik az időjárás, majd február 15-én és 16-án visszatér a hó, a fagy pedig egész 29-ig kitart.

MÁRCIUSBAN IS HAVAZNI FOG

Az idei tél belecsúszik a tavaszba. Március 6-án és 7-én visszatér a fagy és a szél, 11-én, 16-án és 17-én erős szélre kell számítani. Március 18-án és 19-én szélviharra és hóra számíthatunk, március 21-e után végre megérkezik az igazi tavasz.

error: Content is protected !!