Site icon Hitel fórum – családi pénzügyek

Fontos bejelentés érkezett – Húsvét vasárnap lép életbe, az egész országot érinti!

Fontos bejelentés érkezett – Húsvét vasárnap lép életbe, az egész országot érinti!

Fontos bejelentés érkezett – Húsvét vasárnap lép életbe, az egész országot érinti! Ahogy közeledik a húsvéti ünnep, sokan már elkezdik tervezni a nagybevásárlást és az ünnepi készülődést.

Fontos azonban tudni, hogy idén március 29., nagypéntek munkaszüneti nap lesz, így az üzletek többsége zárva tart.

Ha azonban valami mégis kimaradna, ne aggódjunk, hiszen a húsvéti nagybevásárlást megtehetjük még az ünnep előtt, pénteken is nyitva tartó boltokban.

Ünnepi hétvége menetrendje

Idén a húsvéti ünnep március 29-én, nagypénteken kezdődik, majd március 30-án, szombaton, március 31-én, húsvétvasárnap, valamint április 1-jén, húsvéthétfőn ünnepeljük. Fontos tudni, hogy nagypéntek már munkaszüneti nap, és ez vonatkozik a húsvétvasárnapra és húsvéthétfőre is.




Boltok nyitvatartása

A boltok nyitvatartása az ünnep alatt változó lehet. Csütörtökön és szombaton az üzletek megszokott nyitvatartással várják a vásárlókat, de vasárnap és hétfőn a boltzár lesz érvényben.

Kivételek:

Mi még nyitva lesz?

Bár sok bolt zárva lesz az ünnep alatt, vannak olyan üzletek és szolgáltatások, amelyek továbbra is elérhetőek maradnak:




Húsvétkor nyitva lesznek például a benzinkutaknál működő Spar üzletek (OMV és Lukoil kútjainál), Fresh Cornerek (MOL) és a mini Tescók (Shell). Valószínűleg az éjjel-nappalik sem zárnak be teljesen, mint például a Manna és a Roni.

Legyen előrelátó, tervezze meg vásárlásait, és élvezze az ünnepi készülődést!

Exit mobile version