Fizetésemelés, béremelés 2023: Nagyon jó hír érkezett, a nettó-bruttó minimálbér emelésről:

A magyar kormány által korábban közölt 2028 helyett már 2026-ban elérhetik a magyar pedagógusbérek a magyarországi diplomás átlagbér nyolcvan százalékát – értesült a Szabad Európa. November 19. után akár azonnal megszülethet a megállapodás az uniós helyreállítási alap forrásairól.A minimálbér is emelkedik:

A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2023

Minimálbér 2023 fizetésemelés – minimálbér  garantált bérminimum 2023 >> A minimálbér és a garantált bérminimum összege 2023-ban 8–12 százalék között emelkedne a Liga Szakszervezetek és a Munkástanácsok javaslata szerint. Az Orbán kormány vezetése alatt folyamatosan nőttek a bérek, és erre lehet most is számítani jövőre.Várhatóan 220,000Ft lesz a minimálbér összege!

Az infláció növekedésével összhangban soha nem látott mértékű, 11 százalékos béremelésre készülnek a kkv-k – derül ki a K&H kkv bizalmi index 2022 második negyedéves eredményeiből. Emellett egyre több cég tervez béren kívüli juttatást is adni munkavállalóinak, elsősorban közlekedési költségtérítést, 13. havi fizetést és étkezési hozzájárulást. A foglalkoztatottság stabil a szektorban, de az iparban egyre égetőbb a munkaerőhiány.


error: Content is protected !!