FIGYELEM! DOLGOZÓKAT KERESNEK 233 EZRES FIZETÉSÉR, HETI 30 ÓRÁBAN, AKÁR RÉSZMUNKAIDŐBEN IS! PLUSZ ERZSÉBET UTALVÁNY IS JÁR!

►►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS…

FIGYELEM! DOLGOZÓKAT KERESNEK 233 EZRES FIZETÉSÉR, HETI 30 ÓRÁBAN, AKÁR RÉSZMUNKAIDŐBEN IS! PLUSZ ERZSÉBET UTALVÁNY IS JÁR!

A kiskereskedelmi szektorban is egyre nagyobb mértéket ölt a munkaerő hiány, amelyet a piaci szereplők bérkorrekcióval igyekszenek lassítani.

Most az is kiderülhet, hogy egy friss álláshirdetés szerint, mit is jelent a versenyképes jövedelem az ALDI-nál?

Az ALDI Magyarország saját Honlapján friss álláshirdetést tett közzé,amely szerint: bolti eladót keresnek soproni egységükbe,  Pótlékokkal,( kivéve a vasárnapi pótlék) növelt, heti 30 órás pozícióban legmagasabb havi bruttó fizetés: 233.325 Ft.”

Az ideális jelölt a hirdetés szerint: megbízható, felelősségteljes, elkötelezett, gyorsan és jól dolgozik. A kiválasztottak betanulási programban vesznek majd részt, ezért nem feltétel a kereskedelmi végzettség és a korábbi tapasztalat.

Pár hónappal ez előtt egy közösségi oldalon olvashattunk bele a CBA Príma hirdetésébe. Ők napi 8 órás műszakra, nettó havi 130 ezer forintos fizetést ígértek, új belépő Pénztáros és árufeltöltő munkatársaknak, amit később a CBA Kommunikációs igazgatója pontosított.

A meghirdetett pozíció betöltőjének képzettségétől, szakmai tudásától, a szakmában eltöltött idejétől függően átlagban 200.000 Ft bruttó fizetést biztosít az említett üzletet működtető franchise partnerünk”-Írta.

Természetesen nem árt a konkrét példákat látva, az ágazati átlagba is belenéznünk. Az elmúlt egy évben hozzávetőlegesen egy ötödével nőtt Magyarországon a boltosok fizetése, ám a szektoron belül nagy a szórás, a bokkk.com véleménye szerint az élelmiszer szakboltokban a legalacsonyabb a munkabér.

error: Content is protected !!