Ez történt Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával!!! Váratlan bejelentés!

Ez történt Mészáros Lőrinccel és Várkonyi Andreával!!! Váratlan bejelentés!

A Blikk egyik olvasója fényképezte le Magyarország leggazdagabb emberét és nejét a Royal Albert Hallban egy koncerten, amelyet ráadásul egy magyar zenész adott. Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a Havasi Symphonic Concert Show előadására érkezett Londonba.
Havasi Balázs invitálására érkeztünk az angol fővárosba, mindketten nagy rajongói és egyben támogatói is vagyunk a művészetének – mesélte Várkonyi Andrea a lapnak. – Nem titok, korábban jelentős időt töltöttem el Londonban, itt éltem, s gyakran csodáltam meg a Royal Albert Hallt.


Bakancslistás vágyam volt, hogy egyszer ezek között a csodálatos, patinás falak között élvezhessek egy koncertet. Ez most valóra vált, és örülök, hogy éppen Balázs sikerét láthattam itt élőben

– nyilatkozta. Az egykori televíziós műsorvezető szerint a koncert hatalmas sikert aratott, „megható volt szembesülni a kirobbanó tapsviharral, az emberek felállva ünnepelték a magyar művészt” – mondta.
Európa egyik leghíresebb koncerttermét 1871-ben nyitotta meg Viktória királynő, aki néhány esztendővel korábban elhunyt férjéről, Albert hercegről nevezte azt el.


error: Content is protected !!