EXKLUZÍV!Végre ITT az első közös kép: ő Hajdú Péter barátnője, Alföldy Anna!

Nem egészen egy évvel azután, hogy Hajdú Péter hivatalosan is elvált Sarka Katától, ismét sugárzik a boldogságtól. A műsorvezető-producer új választottja, Alföldy Anna most bemutatkozik az első interjújában.

Nem egészen egy évvel azután, hogy Hajdú Péter hivatalosan is elvált Sarka Katától, ismét sugárzik a boldogságtól. A műsorvezető-producer új választottja a ragyogó szépségű, felvidéki Alföldy Anna, aki amellett, hogy szempillastylistként dolgozik, modellkedik is. Szerelmük történetét keresd a Story magazin legfrissebb számában, az újságárusoknál!

 

Alföldy Annáról már Hajdú Péter gyerekei is tudnak, részletek és az első közös képek a Storyban:

 

Ki Hajdú PÉter : Tanulmányait a Külkereskedelmi Főiskolán, valamint a MÚOSZ újságíró-iskoláján végezte. Egykori iskolatársával, Tornóczky Anitával közösen alapítottak produkciós céget, tévés műsorok készítésével kezdtek foglalkozni. Ismertséget a NÉVshowR című műsor hozott számára, melyet mentorával Dömsödi Gáborral közösen vezetett. Később az Esti Frizbi és Frizbi című műsorokat vezette. Felesége volt Sarka Kata modell, akivel 2008. augusztus 16-án kötött házasságot a budapesti Szent István Bazilikában. két gyermekük van: Noémi (2009) és Dávid (2010).

Műsorai
Esti Frizbi (ATV, Story TV)
NÉVshowR (MTV, ATV)
Frizbi Hajdú Péterrel (TV2)

error: Content is protected !!