Előbb jön a Segély és a Családi pótlék, Gyes is!!! Korábban kapnak pénzt a családok a Mindenszentek előtt >>>

Előbb jön a Segély és a Családi pótlék, Gyes is!!! Korábban kapnak pénzt a családok a Mindenszentek előtt >>>

Korábban küldik a pénzeket a családoknak a Mindenszentek miatt!!!

Előbb jönnek az utalások!!! VÁRVA VÁRT Változás jön a CSALÁDI PÓTLÉKNÁL és a nyugdíjaknál is! Hivatalosan is bejelentették, tájékozódj, mert hamar jön >>>

Jövőre is lesz változás!!!

2019. július 1- től jöhet Magyarországon az azonnali utalás. Ezt pedig minden banknak kötelező lesz bevezetni – mondta el Bartha Lajos, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) pénzügyi infrastruktúrák igazgatója a FinTechRadar konferenciáján.

Három nagy projekt keretében 30 milliárd forint forrásból fejleszti informatikai rendszerét a Magyar Államkincstár a következő három évben – mondta Mészáros József, a Magyar Államkincstár (MÁK) elnöke az MTI szerint.

A projekt keretében létrehoznak egy új nyilvántartási rendszert, amely az összes adatot tartalmazza majd a nyugdíjbiztosítási, családtámogatási, egészségbiztosítási és más szociális biztonsági ellátásokkal kapcsolatban

A fejlesztés az állampolgárok széles körét közvetlenül érinti, kezdve az aktív korúaktól, a családokon át, egészen a nyugdíjbiztosítási vagy családtámogatási ellátásban részesülő személyekig – vélekedett a projektigazgató.

 

error: Content is protected !!