Elmúltál 40? Ezt a 1,5 millió forintot simán megkaphatod és fogalmad sincs róla! Csak bankszámlára utalással fizetik ki! MUTATJUK A RÉSZLETEKET!

Elmúltál 40? Ezt a 1,5 millió forintot simán megkaphatod és fogalmad sincs róla! Csak bankszámlára utalással fizetik ki! MUTATJUK A RÉSZLETEKET!

A CSOK-ot vagyis régi nevén szocpol már több, mint másfél éve bevezették hazánkban, de a legtöbben még mindig nem ismerik a pontos szabályokat, így rengeteg pénztől eshetnek el! ÉRDEMES UTÁNAJÁRNI, mert az idősebb korosztálynak is járhat pénz, idősebb gyerekkel, nem csaK a fiataloknak!

Ha ezeket nem tudja 1,5 millió forinttól esik el!

Ha egy házaspár mindkét tagja negyven év feletti, és van két gyerekük, akikkel egy házban élnek, de vennének egy másik házat, akkor is jár a csok. Egész pontosan 1.430.000 forint igényelhető ebben a helyzetben.AMI KIEMELTEN FONTOS >>>Ha házasságban éltek és meglévő gyermekre igénylitek a CSOK-ot akkor nem számít az életkor!25 év alatti gyerekekkel vehető igénybe a csok, akik a családdal élnek.

Arra z ingatlanra, amelyikre felveszi a támogatást, abba mindenképpen be is kell költözni ( 10 évre elidegenítési jogot jegyez be rá az állam)A csok vissza nem térítendő támogatás igényelhető összege használt ingatlanoknál:1 gyerek után – 600 ezer forint – legalább 40 négyzetméter alapterületű ingatlan vásárlása esetében2 gyerek után – 1 430 000 forint – legalább 50 négyzetméter alapterületű ingatlan vásárlása esetén3 gyerek után – 2 200 000 forint – legalább 60 négyzetméter alapterületű ingatlan vásárlása esetén4 gyerek után – 2 750 ezer forint – legalább 70 négyzetméter alapterületű ingatlan vásárlása esetén A legfontosabb feltételek, amit kevesen ismernek >>>Az igényléshez minimálisan 180 napos folyamatos TB jogviszony szükséges

Csak feddhetetlen előéletű igénylőknek jár a CSOK az igénylő legfeljebb az ingatlan 50 százalékos tulajdonrészével rendelkezhet10 évig minimum életvitelszerűen kell használni az ingatlant, amire a támogatást felveszik A CSOK támogatás anyagi fedezetét nem mi kapjuk meg, mi nem is látjuk a pénzt, a bank közvetlenül az ingatlan eladójának utalja az összeget.

error: Content is protected !!