Beszorult a kiskutya a kocsiba miután elütötték!!! 40KM utazás után majdnem elpusztult >>>

Így szabadították ki a kutyust, miután 40 kilométert utazott egy kocsi lökhárítójába szorulva – Kiderült, miért hagyta magára a sofőr  >>

Őt aztán szereti a jóisten: életben van az a kutya, amelyet egy Renault Megane lökhárítójából szabadítottak ki Szolnokon, miután Kecskemétről 40 kilométert ott utazott és egy éjszakát is eltöltött beszorulva.

A közepes testű beagle-keveréket Kecskeméten ütötte el egy szerb férfi, aki egy szolnoki hotelbe igyekezett. Az ebet a parkolóban egy szerelő, Balogh Attila vette észre.

– A hotelben áramszünet volt, így vittem egy aggregátort, hogy orvosoljuk a problémát. Már épp szedtem össze a cuccaimat, amikor megláttam a lökhárítóba szorult kutyát – kezdte Attila a Blikknek. – Kisebb sokkot kaptam, de amikor odaléptem hozzá, a kutya kifordította a fejét. Akkor láttam, hogy még él. A hotel dolgozóival együtt egy erővágóval szabadítottuk ki, közben pedig a kocsi tulajdonosa is megérkezett – folytatta a megmentő. – Megkérdeztem a férfitól, hogy miért nem szedte ki azt a szerencsétlent. Azt válaszolta: ő próbálkozott, de morgott rá a kutya. Hihetetlen! – tette hozzá felháborodva a férfi.

A vendég azt mondta az érkezésekor, hogy egy kutya van az autójában, de inkább bent hagyja. Másnap reggel szembesültünk azzal, hogy egyszerűen sorsára hagyta – mondta Lídia, aki megetette, megitatta a kutyust, majd orvoshoz szaladt vele. – Nem akartuk elhinni, hogy szinte egy karcolás nélkül megúszta a balesetet és az azt követő hosszú utat.

error: Content is protected !!