Drága libamájat és 8 ezer forintos kávét osztanak ki Orbánék a kormány dolgozói közt!

Drága libamájat és 8 ezer forintos kávét osztanak ki Orbánék a kormány dolgozói közt!

Drága libamájat és 8 ezer forintos kávét osztanak ki Orbánék a kormány dolgozói közt! A Magyar Államkincstár összesen 4500 darab – márkás élelmiszerekből összeállított – karácsonyi ajándékcsomagot szeretne kiosztani a dolgozóknak évvégi köszönetnyilvánításként – írja az atlatszo.hu.

Friss hírek >>>

A csomagokban márkás élelmiszerek lesznek, például Bertolli extraszűz olívaolaj, Gyulai kolbász, Lindt csokigolyó, Nutella, Riomare tonhal, Szamos szaloncukor, Unicum szilva, hungarikum libamáj-konzerv, akácméz, vörösbor, prémium magválogatás és olasz kávé. A dolgozók az étel-ital válogatás mellé kapnak majd egy ajándékkártyát és egy esernyőt is.



Közbeszerzésen keresi a Kincstár azt a beszállítót, aki a dolgozói csomagokba szánt termékeket a legolcsóbb áron kínálja. A tenderre bárki jelentkezhet, aki az elmúlt három évben legalább 3000 darab ünnepi élelmiszercsomagot rendben leszállított már. Az ajánlatokat november közepéig várják, a dolgozók pedig december közepén kaphatják majd meg a csomagokat.

A tenderben részletezett felsorolásban a legtöbb beszerezni kívánt élelmiszer márkáját is konkrétan megnevezték, másoknál csak szigorú kritériumokat szabtak. A csomagokat december 12. és december 18. között szeretnék kiosztani a 4500 dolgozónak.