Telekom leállás

Telekom ügyfelek figyelem! Teljes leállás jön!

Telekom ügyfelek figyelem! Teljes leállás jön!

Telekom ügyfelek figyelem! Teljes leállás jön! Az informatikai rendszerek ütemezett karbantartása miatt október 22. estétől csaknem egy teljes napra leállnak a Magyar Telekom olyan kulcsfontosságú szolgáltatásai, mint a telefonos alkalmazás, az online fiók, az Üzleti önkiszolgáló portál és a cég hivatalos weboldala. A leállás alatt a közösségi oldalain tájékoztatja majd a telekommunikációs óriás az ügyfeleit a karbantartás állapotáról.

Hitel fórum

A Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása miatt 2024. október 22-én, kedden 22 órától várhatóan 2024. október 23-án, szerdán 18 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom-fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető. Az 1414-es lakossági és az 1400-as üzleti telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll rendelkezésre, és a várakozási idő is az átlagosnál hosszabb lehet.


Az ügyfelek legkorszerűbb kiszolgálása érdekében informatikai rendszereinket folyamatosan fejlesztjük, karbantartjuk, a munkálatokat pedig úgy időzítjük, hogy a lehető legkevesebb nehézséget okozza az ügyfeleinknek– írta a cég közleményében.

Az informatikai rendszerek ütemezett karbantartása a mobil- és otthoni szolgáltatások működését nem érinti, a szolgáltató ügyfelei a mobildíjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások: az otthoni (vezetékes) telefon-, internet- és a tv-szolgáltatás is működni fog – tették hozzá.

A Mobil Vásárlás alkalmazás (autópálya-matrica, parkolás, lottó stb.) és roamingszolgáltatások szintén a megszokott módon működnek, azonban havi díjas ügyfeleink a mobilvásárlási egyenlegüket nem tudják feltölteni a leállás alatt. A havi díjas mobil- és Domino-ügyfeleink a karbantartás ideje alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítőket az érintett mobilhívószámon SMS-ben, a kívánt adatcsomag kódjának beírásával bekapcsolhatják belföldről és roaminghelyzetben egyaránt (a legnépszerűbb netbővítők SMS-kódjait előzetesen, valamint a leállás alatt folyamatosan kommunikáljuk az előfizetők felé online felületünkön).


Domino-ügyfeleink figyelmét felhívjuk, hogy amennyiben egyenlegüket online felületeinken szeretnék feltölteni, azt szintén még a leállás előtt tegyék meg, valamint ha az éves adategyeztetésük határideje ekkor járna le, azt végezzék el időben

– figyelmeztet a szolgáltató.

A karbantartás előtti napokban, illetve annak ideje alatt a szolgáltató Facebook-oldalán folyamatos tájékoztatással segíti ügyfeleit.