Vége, most érkezett 5 perce Orbán Viktor rendkívüli bejelentése!

Vége, most érkezett 5 perce Orbán Viktor rendkívüli bejelentése!

Vége, most érkezett 5 perce Orbán Viktor rendkívüli bejelentése! A miniszterelnök kedden nagyon aktív volt a közösségi médiában, nem akar lemaradni Magyar Pétertől….újabb videót tett közzé a Facebookon, amiben ezúttal arról beszél, hogy mi lesz az árvízi felszerelésének sorsa.




Friss hírek, hitel fórum >>>

Elvonul az árhullám Magyarország területéről, levonul Orbán Viktor is a Duna kritikus szakaszairól, nem ellenőrzi tovább személyesen a védelmi munkálatokat, megválik az árvízi felszerelésétől.

Mint arról beszámoltunk, a Duna kedden Mohácsnál tetőzött, és lassan, de biztosan elhagyja az árhullám Magyarország területét. Igaz, az apadás körül is bőven akad majd tennivaló – többek között közegészségügyi feladatokat kell ellátni – árvízveszély már nem fenyeget. A védekezési munkálatok a politikusoknál is véget értek, ez alkalomból a kormányfő a TV2-n adott exkluzív interjút, amelyben a védekezési munkálatokat összegezte, és gazdasági terveiről is beszélt.



Most némileg könnyebb témáról nyilatkozott.

Kabát a szekrénybe, csizma a csizmatartóra. Az árvíz véget ért, nincs rájuk többé szükség

– intett búcsút az árvízi országjárásnak a miniszterelnök, és azzal valóban szögre akasztotta a csizmáit, a kabátját pedig betette egy szekrénybe.

 

error: Content is protected !!