Súlyos hírt közölt MÜLLER CECÍLIA! ERRE KELL KÉSZÜLNI 2021. MÁRCIUS 1. UTÁN >>>

Súlyos hírt közölt MÜLLER CECÍLIA! ERRE KELL KÉSZÜLNI 2021. MÁRCIUS 1. UTÁN >>>

Óraátállítás 2021: változás jön >>

Az országos tiszti főorvos a Központi Statisztikai Hivatal adatait ismertetve közölte: míg a járvány kezdetén, illetve a védőoltások alkalmazása előtt csak a lakosság 15 százaléka szerette volna beoltatni magát, most már majdnem 50 százalék az arányuk. Müller Cecília kiemelte: nőtt a magyar lakosság bizalma az oltások iránt.

Eddig 289 042 ember kapta már meg az első védőoltást valamelyik vakcinából, és 107 592-nek a második dózist is beadták már. Úgy fogalmazott: Magyarország igyekszik megtartani az unión belüli kedvező átoltottsági helyét, de ez alapvetően a beérkező vakcinák mennyiségétől függ. A magyar lakosság 3 százaléka oltottnak számít, az uniós átlag 2,7 százalék – mondta.

ILYEN MÉG NEM VOLT!! MAGA ÁDER JÁNOS JELENTETTE BE A HÍRT alig pár perce : EKKOR JÖN A LAZÍTÁS >>> MEGNÉZEM >>>

ITT A hatalmas pofon…Maga a Miniszterelnök jelentette be : ERRE KELL FELKÉSZÜLNI A MAGYAROKNAK! Te számítottál erre most? Elég durva.. MEGNÉZEM >>>

A szombaton érkezett oxfordi AstraZeneca vakcináról elmondta: kezelhetősége a Pfizer vakcinánál egyszerűbb, az oltóanyagoknál megszokott hőmérsékleten, 2 és 8 fok között tárolható. Az első és a második oltás között 4–12 hetes időintervallumot engedélyez a gyártó. Az oltási munkacsoport döntése szerint Magyarországon 4 hét telhet el a két oltás között, hogy minél előbb kialakuljon a teljes védettség.

error: Content is protected !!