Most jött a hír : 75 ÓVODA BEZÁRÁSA AZONNALI HATÁLLYAL! Íme a részletek :

Fontos közlemény

Most jött a hír : 75 ÓVODA BEZÁRÁSA AZONNALI HATÁLLYAL! Íme a részletek :

Az operatív törzs újabb 75 óvodában és 37 általános iskolában rendelt el rendkívüli szünetet, 217 általános iskolai osztályban és 22 általános iskolában digitális tanrendet – jelent meg a napi adatok sorában pénteken. Magyarázatot nem fűztek a számokhoz, pedig lehetett volna: szerdán  ugyanis még csak 133 óvodában és 24 általános iskolában volt rendkívüli szünet a koronavírus-járvány miatt, kedden pedig 109 óvoda tartott zárva, vagyis három nap alatt 99 óvoda zárt be, egy nap alatt pedig 75 a járványügyi intézkedések miatt.-írta meg a https://24.hu/.

A vakcinát várják: A koronavírus elleni vakcinákról “még mindig nem tudunk mindent”, de legalább 6-7 oltóanyag van előrehaladott kutatási fázisban, és “közel vagyunk ahhoz”, hogy a szakemberek átnézhessék azok dokumentációit – mondta a miniszter, megjegyezve ugyanakkor: még sok a kérdőjel a védőoltások körül, így nem tudni, hogy mennyi időre ad, adnak védettséget, egy oltás kell-e vagy kettő.
Képviselői kérdésre Kásler Miklós úgy fogalmazott, “minden valószínűség szerint jövő év elejére lesz vakcina” Magyarországon.

 

error: Content is protected !!