ÚJ INFORMÁCIÓ! Bejelentették : Ilyen KARÁCSONYRA SZÁMÍTS! EZEK lesznek a szabályok – BEJELENTETTÉK MIT szabad idén Karácsonykor és mit NEM! :

ÚJ INFORMÁCIÓ! Bejelentették : Ilyen KARÁCSONYRA SZÁMÍTS! EZEK lesznek a szabályok – BEJELENTETTÉK MIT szabad idén Karácsonykor és mit NEM! :

Milyen karácsonyra számítsanak a családok? Válasz: a jelen intézkedéseknek két hét kell, hogy látszódjanak az eredmények, így ezt nem lehet megmondani. Ha az intézkedéseket betartjuk, remény van rá, hogy a jelenleginél nem szigorúbb intézkedésekkel lehet számolni. Ezek: családi rendezvények maximum 10 főig. Karácsonyi bulik tilosak.

Milyen számoknak kell lenni ahhoz, hogy karácsonyra enyhítések legyenek? Válasz: radikálisan javuló számoknak.

Minden gyülekezés tilos. Az éttermek vendéget nem fogadhatnak, vendégnek ott csak az étel elvitele céljából lehet tartózkodni. A szállodák turistákat nem fogadhatnak, csak üzleti, gazdasági vagy oktatási célból érkezett vendégeket. Mindennemű rendezvény megtartása tilos, ide értve a kulturális eseményeket valamint a karácsonyi vásárokat. A sportmérkőzéseket zárt kapuk mögött kell megtartani. A szabadidős létesítmények használata tilos, beleértve különösen a fitnesztermeket, fedett uszodákat, múzeumokat, könyvtárakat, mozikat és állatkerteket, korcsolyapályákat. A bölcsődék, az óvodák és az általános iskolák a 8. osztályig a megszokott rend szerint nyitva tartanak, a speciális intézményi védelmi intézkedéseket az igazgató határozza meg. A középiskolák és egyetemek digitális munkarendre tértek át. A kormány kihirdette a rendeletet, miszerint a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás harminc napra ingyenesen vehető igénybe a digitális oktatásban résztvevő diákok és pedagógusok számára a köznevelésben és a szakképzésben.

error: Content is protected !!