3 VÁLTOZÁS jön a CSALÁDI PÓTLÉKNÁL idén! Mindenkit érint! Az első júliusban, a 2. szeptemberben és a 3. decemberben jön! Mutatjuk mire számítsatok:

3 VÁLTOZÁS jön a CSALÁDI PÓTLÉKNÁL idén! Mindenkit érint! Az első júliusban, a 2. szeptemberben és a 3. decemberben jön! Mutatjuk mire számítsatok:

3 változás jön idén a családi pótléknál, ami minden családot érinteni fog, akiknek jár a a családi pótlék!

2 változás az utalási dátumokat érinti! Már megszokhattuk, de nem árt minél gyakrabban felemlíteni, mert sokan megfeledkeznek róla! 2019-ben a szeptemberi és a decemberi illetve a 2020 januári családi pótléknál jön változás, ugyanis augusztusban és decemberben 2-szer érkezik családi pótlék! Ez nem azt jelenti, hogy dupla ellátás érkezik, hanem, hogy előbb érkezik a szeptemberi és a 2020 januári.A 3. változást pedig a cikk közepétől tárgyaljuk!

Íme az időpontok, ekkor érkezik családi pótlék 2019. augusztusban és 2019. decemberben :

2019. augusztus 2 és 27
2019. szeptember nem jön 1. változás

2019. december 3 és 27.

2020. januárban nem jön családi pótlék.

A 3. változás a teljes utalási rendszer átalakulását jelenti, ami 2019. júliusától indul ha nem lesz késés az informatikai feltételekben.2019 júliusában indulhat el az azonnali átutalások rendszere, amely teljesen új időszámítást hoz és megjelenhetnek a csomagalapú díjak, ezek pedig alacsonyabb díjakat hozhatnak összességében. Ráadásul a tranzakciós illeték esetleges búcsúját is belengették, ami szintén az olcsóbb bankolás irányába mutat, ha a bankok is követik a lépést.

error: Content is protected !!