Brutális hideg jön Magyarországon: faggyal érkezik a hatalmas lehűlés!

Brutális hideg jön Magyarországon: faggyal érkezik a hatalmas lehűlés!

Brutális hideg jön Magyarországon: faggyal érkezik a hatalmas lehűlés! Hajnalban a hőmérséklet 7, 8 fok körül alakul. Aztán erősen felhős vagy borult lesz az ég. Eső, zápor egyaránt valószínű, napközben lehet hosszabb csapadékszünet is. A nyugati szél időnként megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 14 fok körül alakul.





Szerdán döntően sok felhőre számíthatunk, és éjszaka több helyen fordulhat elő eső, zápor, a szél is gyakran megerősödik.

Csütörtökön ugyanakkor már többórás napsütés valószínű csapadék nélkül.

Pénteken újra borongós, esős, idő várható. A hőmérséklet fokozatosan csökken, pénteken már az ország nagy részén 10 alatt maradnak a maximumok.


Mikor jönnek a mínuszok?

Csütörtökön a változóan felhős időben több-kevesebb napsütés várható, helyenként esővel és záporral. Hajnalban ködfoltok is kialakulhatnak. A nyugati és délnyugati szél időnként élénk lökésekkel kísért. Az éjszaka legalacsonyabb hőmérséklete -2 és +6 fok között lesz, míg a kora délutáni hőmérséklet várhatóan 8 és 15 fok között alakul.




Pénteken nagyrészt közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, és szórványos esőre, záporra lehet számítani. Az északnyugati és északi szél több helyen megélénkül. Az éjszaka legalacsonyabb hőmérséklete -3 és +5 fok között várható, a szélvédett északkeleti és nyugati részeken lehet fagy. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul. Kapcsolódó –> Dávid Naptár

error: Content is protected !!